Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jongen blijvend blind na klap bierglas in Brunsum

Datum nieuwsfeit: 08-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Heerlen 8-08-2001
Politiedistrict Heerlen
Politiebericht

Heerlen

Brunssum; blijvend blind na klap met bierglas
In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 augustus j.l. raakte een 15-jarige inwoner uit Sittard in een horecagelegenheid aan de Rumpenerstraat zeer ernstig gewond toen hij door een andere bezoeker met een glas in zijn gezicht werd geslagen. Het gevolg van het letsel is dat het slachtoffer aan een van zijn ogen blind zal blijven. Toen agenten poolshoogte namen bleken alle betrokken partijen te zijn vertrokken en was de rust weer gekeerd. Nadat de politie informatie had gekregen omtrent de omvang van het letsel dat de Sittardenaar had opgelopen, startte zij een onderzoek.
In verband met het onderzoek werd dinsdag 7 augustus een 19-jarige inwoner uit Brunssum als verdachte in deze zaak aangehouden. Hij zal vrijdag 10 augustus aan de officier van justitie in Maastricht worden voorgeleid.
Woensdag 8 augustus zijn in verband met hun mogelijke betrokkenheid twee 19-jarige inwoners uit Brunssum en Heerlen aangehouden.

A.J.M. Boosten (Bureau Voorlichting & PR tel.: 045 - 4003050)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie