Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bank of America kiest intergratieplatform van webMethods

Datum nieuwsfeit: 09-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bank of America kiest webMethods om integratiebackbone voor corporate en investment banking te leveren

Amsterdam, 9 augustus 2001 webMethods (Nasdaq: WEBM), toonaangevend leverancier van integratiesoftware, maakt bekend dat Bank of America het webMethods-integratieplatform heeft gekozen als de technologische ruggengraat voor zijn corporate banking-integratieprogramma. Binnen dat programma vallen onder meer initiatieven voor Enterprise Application Integration (EAI), B2B-integratie en 'straight through processing' (STP). Als onderdeel van de overeenkomst zal webMethods' software de interne toepassingen van Bank of America koppelen en die toepassingen vervolgens toegankelijk maken voor de treasury-systemen van zakelijke klanten en alliantiepartners ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie