Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voornemen sluiting onderdoorgang in Driebergen ter inzage

Datum nieuwsfeit: 09-08-2001
Bron: Gemeente Driebergen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Driebergen

huis60.jpg (1890 bytes) Voornemen sluiting onderdoorgang GriffelHet college van burgemeester en wethouders van Driebergen-Rijsenburg maakt bekend dat zij voornemens is om de onderdoorgang aan de Griffel (onder het appartement de Lei 43) op basis van artikel 9 e.v. van de Wegenwet te onttrekken aan de openbaarheid. De omwonenden hebben vanwege overlast en hinder gevraagd om afsluiting van deze onderdoorgang. Na één jaar zal geëvalueerd of de afsluiting moet worden gecontinueerd. Alvorens een definitief besluit te nemen kunnen op grond van het gestelde in de Algemene wet bestuursrecht (AWB) gedurende twee weken bedenkingen tegen de voorgenomen onttrekking ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie