Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersader Oostelijk Havengebied aangepakt

Datum nieuwsfeit: 09-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stadsdeel Zeeburg
Zoek soortgelijke berichten
Stadsdeel Zeeburg

Verkeersader Oostelijk Havengebied

J.F. van Hengelstraat - De Verbindingsdam - Azartplein - Tram 10

De belangrijkste verbindingsroute in het Oostelijk Havengebied wordt op dit moment aangepakt. Het gaat daarbij om het stuk vanaf het Azartplein, dat ligt op de overgang tussen het KNSM- en het Java-eiland, via de Verbindingsdam naar het stuk van de J.F. van Hengelstraat tussen de C. van Eesterenlaan en de bocht naar de Verbindingsdam.

Ook de voorbereidingen voor tramlijn 10 worden meegenomen bij de inrichting van de verkeersader. Het werk zal in zeven fasen worden uitgevoerd. De werkzaamheden zijn half april 2001 begonnen en duren tot maart 2002.

Van 14 tot en met 17 augustus 2001 gaan de voorbereidende werkzaamheden van start. Omleidingen worden door middel van tijdelijke verkeersmaatregelen aangegeven. Ook wordt de huidige tijdelijke verharding van het Azartplein verwijderd. Parkeren op het Azartplein is in verband met de werkzaamheden vanaf 13 augustus 2001 niet toegestaan. Dit wordt met borden aangegeven.

Planning werkzaamheden
Op dinsdag 14 augustus 2001 begint de definitieve inrichting van het Azartplein. Doelstelling is dat de werkzaamheden zoveel mogelijk op elkaar worden afgestemd, zodat de overlast voor u als bewoners beperkt blijft. Weersomstandigheden kunnen echter een rol spelen, zodat de werkzaamheden vertraging ondervinden. Er wordt naar gestreefd om de werkzaamheden eind februari 2002 gereed te hebben. Over de planning en de uitvoering van de definitieve aanleg van de hellingbaan naast het gebouw Wladiwostok krijgen de bewoners en bedrijven apart een brief.

Fasering van de werkzaamheden aan de verkeersader door het Oostelijk Havengebied.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie