Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fototentoonstelling: belevenissen van jonge vluchtelingen

Datum nieuwsfeit: 10-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Fototentoonstelling ?Belevenissen van jonge vluchtelingen in Nederland? in Stadskantoor

De Stichting Internationale Vrijwilligersprojecten organiseert van 28 juli tot en met 11 augustus een activiteitenprogramma voor de 140 jonge asielzoekers in de leeftijd van veertien en vijftien jaar, die in het Opvangcentrum in Schalkhaar verblijven. De jongeren krijgen allerlei creatieve, sportieve en sociale activiteiten aangeboden, waaronder een fotografieworkshop. De opdracht van deze workshop is datgene in beeld te brengen wat de jongeren opvallend, leuk of raar aan Nederland vonden toen ze hier arriveerden.

Tentoonstelling

U kunt de mooiste foto?s die de jonge vluchtelingen hebben gemaakt van 10 tot en met 23 augustus gratis bekijken in het Gemeentelijk Informatiecentrum in het Stadskantoor, Burseplein 20, telefoon 693333.

Kom kijken als u een idee wilt krijgen hoe jonge vluchtelingen uit allerlei landen de wereld waarin wij dagelijks verblijven, beleven...

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie