Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Quantum verwerft strategische bedrijfsactiviteiten Connex

Datum nieuwsfeit: 10-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Quantum verwerft strategische bedrijfsactiviteiten van Connex
Overname van activiteiten van dochteronderneming van Western Digital is een volgende stap van Quantum in de uitbreiding van het productenpakket van opslagsystemen.

Genève (Zwitserland), 10 augustus 2001 -- Quantum Corporation heeft een overeenkomst getekend voor de overname van een deel van de bedrijfsactiviteiten van Connex Inc. Connex is een dochteronderneming van Western Digital Corporation (NYSE:WDC) en levert opslagsystemen voor gebruik in netwerken (Network Attached Storage, NAS), die een goede aanvulling vormen op het productenpakket van Quantum. Door verdere ontwikkeling van de technologie van Connex breidt Quantum de reeks voorzieningen uit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie