Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Daewoo Matiz Italiaanse 'Car of the year'

Datum nieuwsfeit: 10-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


MATIZ, "CAR OF THE YEAR"

De Daewoo Matiz is door een Italiaanse vakjury uitverkozen tot "CAR OF THE YEAR" in de verkiezing "The 5th Excellence Trophy". Deze verkiezing, georganiseerd door GIPA (Inter-professional Organisation for Automotive Products & Services), vindt ieder jaar plaats met als oogmerk een prijs toe te kennen aan het meest dynamische automobielbedrijf op het gebied van after sales, met specifieke aandacht voor verdiensten in de sectoren: technologische innovatie, product kwaliteit, logistiek, organisatie, strategie, communicatie en commerciële vaardigheden. In totaal worden er veertien prijzen voor diverse categorieën uitgereikt.

De bepaling van de uiteindelijke rangschikking vond plaats na een onderzoek door 1500 vakkundige medewerkers van de Italiaanse PTT, waar onder monteurs, partsmedewerkers, carrosseriebouwers, dealers en service managers. Tevens hebben ook vakjournalisten hun mening gegeven.

De uitverkiezing van de Daewoo Matiz in de Klasse CAR OF THE YEAR werd door de jury onderbouwd met de uiteindelijke beoordeling, "een auto die geschikt is voor de Italiaanse markt, niet alleen dankzij het aantrekkelijke uiterlijk maar ook vanwege het eenvoudige onderhoud". De prijs is onder grote belangstelling van vertegenwoordigers uit de Italiaanse automobielindustrie en de media onlangs aan Daewoo overhandigd.

article image
Terug naar boven

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie