Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dubbele voorstelling tijdens laatste En Plein Public avond

Datum nieuwsfeit: 10-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

07-08-2001

Dubbele voorstelling tijdens laatste En Plein Public avond van dit seizoen

Aanstaande vrijdag 10 augustus vindt alweer de laatste En Plein Public avond van dit seizoen plaats. Op de binnenplaats van de Nieuwe Veste zijn niet één, maar twee voorstellingen te bewonderen. Om 20.00 uur en om 21.45 kunnen bezoekers kennis maken met het bijzondere spel van Vloeistof en om 20.45 uur is het tijd voor de ontroerend mooie songs van Chantal Acda.

Het programma van deze avond komt van de hand van Joy Arpots, programmeur van het Chassé Theater, die bezoekers tijdens zijn avond alvast een voorproefje geeft van het komende theaterseizoen. Een avond met optredens van uitzonderlijke artiesten: Vloeistof, één van de trekkers van het Cementfestival dat in februari 2001 naar Breda komt en Chantal Acda, die binnenkort een prachtige CD uitbrengt en later dit jaar in het Chassé Theater optreedt.

Anja Reinhardt en Yuri Bongers, alias Vloeistof, onderzoeken het leven in en met een auto. Fysieke, zowel abstracte als herkenbare bewegingen vormen het verhaal van een zondagsritje dat eindigt in een boeiende bewegingsstrijd. Themas als romantiek, conflicten, intimiteit en vrijheid wisselen elkaar af.

Chantal Acda heeft inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd met haar band Chacda. Ze geeft zich dan ook volledig bloot in haar muziek. Haar zachte, mooie stem doet denken aan Joni Mitchell, terwijl ze muikaal geïnspireerd is door Motorpsycho, dEUS en Sharko. Chantal speelde onder andere in het voorprogramma van Ilse DeLange. De overige bandleden zijn Teuk Henri, Boris Gronemberger en Marissa van Mourik.

Breda, 7 augustus 2001

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie