Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Venlo Limburg-Noord

Datum nieuwsfeit: 10-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 10-08-2001
Mediabericht 10-08 (15.45 uur)

AFFERDEN Bromfietsers bekeurd

AFFERDEN De politie heeft vrijdagmorgen drie bromfietsers uit Apeldoorn bekeurd omdat ze met hoge snelheid over de Rijksweg in Afferden reden. De drie jongens zijn naar het bureau gedirigeerd, waar proces-verbaal is opgemaakt voor het rijden op een opgevoerde brommer, het rijden op de rijbaan op een plaats waar bromfietsen verplicht zijn om het fietspad te volgen, en een van hen voor het niet hebben van een geel verzekeringsplaatje. Het totale boetebedrag is fl. 1010,-. Naast het opmaken van processen-verbaal zijn ook de bromfietscertificaten ingevorderd.

MEIJEL Verkeerscontrole

MEIJEL De politie heeft vrijdagmorgen op de Heldensedijk in Meijel een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 2 vrachtwagenchauffeurs bekeurd voor het negeren van een gesloten verklaring, 1 automobilist voor het niet verlenen van voorrang, 1 automobilist voor het niet dragen van de autogordel en 1 automobilist werd bekeurd voor het niet kunnen van tonen van het rijbewijs. Met name als gevolg van de afsluiting van de Roggelsebrug, die tenminste 12 weken zal duren, zijn er verschillende omleidingsroutes aangegeven. Deze routes worden door de politie extra gecontroleerd, met name omdat ze door woonkernen gaan. Daarnaast zal door de politie op deze routes ook streng gelet worden op gesloten verklaringen, eenrichtingsverkeer en inhaalverboden in Meijel, Ospel, Eind en Leveroy.

REGIO Snelheidscontroles

Bij verschillende snelheidscontroles in de regio heeft de politie donderdag 144 bekeuringen opgemaakt.

ROERMOND Bij een snelheidscontrole op de Bredeweg in Roermond heeft de politie donderdagmiddag 130 bekeuringen opgemaakt onder de 1887 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 79 km/uur, de maximumsnelheid op deze weg betreft 50 km/uur.

BERGEN Bij een snelheidscontrole op de Siebengewaldseweg in Bergen heeft de politie donderdagmorgen 14 bekeuringen opgemaakt onder de 61 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 78 km/uur, de maximumsnelheid op deze weg betreft 50 km/uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie