Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FC Utrecht voetbalacademie gebruikt eigen personenbusjes

Datum nieuwsfeit: 10-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: FC Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
FC Utrecht


vrijdag 10 augustus 2001

FC Utrecht voetbalacademie heeft vervoer

FC Utrecht heeft met ingang van vandaag (10-08-01) de beschikking over 6 spiksplinternieuwe bestelbussen, die bestemd zijn om de jeugdspelers van de FC Utrecht Voetbal Academie te vervoeren. Later deze maand komt er nog 1 bus bij.

Het vervoer betreft met name de jeugdspelers die van huis worden opgehaald, naar school worden gebracht, weer van school worden opgehaald, naar de training worden gebracht en tenslotte van de training weer naar huis worden gebracht.

Ook zullen de B, C en D junioren naar wedstrijden worden gereden, die met name op zaterdagen, maar ook wel op de zondag of op een doordeweeksedag worden gespeeld.

FC Utrecht is dringend op zoek naar personen die zeer betrokken zijn bij FC Utrecht en graag een steentje willen bijdragen aan de toekomst van FC Utrecht. Deze personen moeten als vrijwilliger bereid zijn enkele ritten voor hun rekening te nemen. Dat kan in de (vroege) ochtend, de middag of in de (vroege) avond. Het gaat hier om een belangrijk aandeel in de opleiding van onze jeugdige talenten. Personen die zich aangetrokken voelen om met nodige verantwoordelijkheid deze belangrijke taak op zich te nemen en het plezierig vinden hiervan hun hobby of vrije tijds besteding te maken, worden verzocht contact op te nemen met FC Utrecht Voetbal Academie, 030-2512521. U kunt vragen naar Cor Willemsen of Benard Gerritsma. Mailen mag ook: cwillemsen@fc-utrecht.nl of bgerritsma@fc-utrecht.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie