Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pesberichten district Eemland noord, 12.20 uur

Datum nieuwsfeit: 11-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-08-2001
Pesberichten district Eemland noord, 12.20 uur

Bromfietser bekeurd

SOEST Vrijdagavond rond negen uur werd op de Smitsweg een bromfietser en zijn duopassagier, beiden 16 jaar en uit Soest, gecontroleerd. Tijdens de controle bleek dat de het verzekeringsplaatje op de bromfiets niet was afgegeven voor deze bromfiets. Ook droeg de man geen helm en was niet in het bezit van een bromfietscertificaat. Hiervoor kreeg hij twee processen-verbaal.

Na onderzoek bleek de brommer toe te behoren aan de duopassagier. Hij kreeg een proces-verbaal voor het onverzekerd laten rijden. Hij mag zijn bromfiets weer bij het politiebureau ophalen als hij een geldig verzekeringsbewijs kan tonen.

Bestuurder zonder rijbewijs aangehouden

BAARN In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op de Eemnesserweg een 42-jarige man uit Baarn aangehouden.
Het rijgedrag van de man viel waarop surveillerende agenten de man controleerden. Uit onderzoek bleek dat het voertuig van de man niet was verzekerd en bleek hij niet te beschikken over een geldig nederlands rijbewijs.
Voor beide overtredingen kreeg hij een proces-verbaal.

Verkeersongeval letsel

BAARN Vrijdagmiddag rond één uur vond op de kruising Zandheuvelweg en de Rijksweg A1-zuid een aanrijding plaatst.
Een 49-jarige vrouw uit Blaricum stond stil onder aan de afrit van de Rijksweg. Toen het verkeerslicht op groen sprong, reed zij in de richting van Baarn. Juist op dat moment reed een 49-jarige vrouw uit Soesterberg vanaf de Zandheuvelweg vermoedelijk door het rode licht de kruising op. Hierdoor ontstond een aanrijding.

De vrouw uit Soesterberg werd met letsel in het gezicht overgebracht naar het UMC. De vrouw uit Blaricum en één van haar inzettende, een 25-jarige vrouw uit Baarn, werden beiden met nekletsel overgebracht naar het medisch centrum Molendael in Baarn.

Met drank op achter het stuur

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Vrijdagavond rond negen uur werd op het Kolkplein een 32-jarige man uit Bunschoten staande gehouden. Bij controle bleek dat de man naar alcohol rook. De blaastest op het politiebureau gaf aan dat hij 0.95 promille alcohol in zijn lichaam had. Met een rijverbod van drie uur een proces-verbaal van 700 gulden werd de man heengezonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie