Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis Day at the Races op TT Circuit Assen

Datum nieuwsfeit: 12-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


TT Circuit Assen, 24 juniPersbericht

Gratis Day at the Races op zondag 12 augustus op TT Circuit Assen met auto- en motorsporttoppers

Van den Goorbergh en de Bleekemolens grote mannen op Rizla+ Racing Day II

Gratis naar de Rizla+ Racing Day II op zondag 12 augustus en dan ook nog de topcoureurs uit de auto-, motor- en kartsport zien. Dat kan absoluut. Tijdens het grootse racefestijn op het TT Circuit Assen zijn niet alleen de bekende autocoureurs Michael en Sebastiaan Bleekemolen in actie te zien, maar ook de vaderlandse topcoureur uit de Moto Grand Prix, Jurgen van den Goorbergh. Voor deze unieke dag heeft hij zijn tweewieler geruild voor een auto en Van den Goorbergh zal zijn stuurmanskunsten tonen in de Fly You Clio Renault Sport Cup. Vanaf 11.00 uur bruist het volop op zondag 12 augustus in Assen, waar de bezoekers een knallend wedstrijdprogramma voorgeschoteld krijgen. Gratis tickets voor de Rizla+ Racing Day II zijn dit jaar ook te downloaden van www.race-planet.com en www.renault.nl, de website van Renault Nederland. Verder zijn ze verkrijgbaar in tabakszaken, bij de Yamahadealers en via technisch uitzendbureau DeGraaf Contracting. Tenslotte zijn er tal van auto- en motormagazines en ook dagbladen die gratis toegangsbewijzen aan hun lezers beschikbaar stellen. Zonder gratis kaartje is de toegang 25,- gulden.

De combinatie auto- en motorsport trok vorig jaar tijdens de eerste Rizla+ Racing Day meer dan 30.000 bezoekers. Ook nu wordt verwacht dat enkele tienduizenden naar deze unieke Day at the Races op Assen komen. Hen wordt een uniek programma voorgeschoteld met maar liefst negen races. Daarnaast zijn er tal van spektaculaire demonstraties.

Jurgen van den Goorbergh, de 500cc Grand Prix motorcoureur die vorig jaar met autocoureur Peter Kox een aantal snelle ronden verzorgde, is ook dit jaar van de partij. Met zijn 500cc Grand Prix machine vertegenwoordigt hij de absolute top van de Internationale motorwegrace. Menig motorhart zal sneller gaan kloppen wanneer The Flying Dutchman , met doorgaans indrukwekkende snelheid, zijn kunnen zal demonstreren. Tijdens de Rizla+ Racing Day II zal naast Jurgen van den Goorbergh, opnieuw een aantal auto- en motorsportprominenten hun opwachting maken.

Europese top zorgt voor spektakel.

Voor de autosportliefhebbers is het op de Rizla+ Racing Day II smullen geblazen. Maar liefst vier klassen staan er op het programma. De formulewagens van de FC Euro Series komen aan de start en tevens drie spannende Renaultklassen.

Er staan belangrijke internationale Renault-races op het menu. De Renault Sport Clio V6 Trophy is een echt Europees kampioenschap waarin met bijna 300 pk sterke achterwielaandrijvers wordt gereden. Nieuw dit jaar is de Renault Sport Clio Elf International Cup, waar met de standaard 185 pk Clio Renault Sport wordt gestreden. In beide gevallen zijn interessante en spannende races te verwachten tijdens de Rizla+ Racing Day II.

Renault en merkenraces zijn één. Al sinds 1966 bestaan ze en daarmee is Renault trendsetter. Niet alleen in nationale competities, ook in Europees verband. Vanaf 1999 wordt ook gereden met de Renault Clio Sport V6. Dit is de moderne evenknie van de legendarische 5 Turbo. En ook nu zit de motor weer achterin, zij het dat hij geen turbo heeft, maar uit zijn zescilinder op atmosferische wijze bijna 300 pk perst.

Het wekt dan ook geen verbazing dat het voornamelijk professionele en semi-professionele coureurs zijn die de dienst uitmaken in die Renault Sport Clio V6 Trophy. Onze nationale vertegenwoordigers, zoals Michael en Sebastiaan Bleekemolen, Coen Vink en Meindert van Buuren kunnen bogen op een ruime ervaring. Zeker iemand als Mister Renault Michael Bleekemolen, die al sinds de oer 5 Turbo-tijd op Europees niveau meestrijdt. En ondanks al zijn ervaring en capaciteiten moet ook hij het doorgaans afleggen tegen professionals als titelverdediger Luca Rangoni, Jérôme Policand en Anthony Beltoise om er maar een paar te noemen. Dat neemt niet weg dat onze landgenoten op het TT Circuit Assen tot verrassingen in staat moeten worden geacht.

Van een andere orde is de Renault Sport Clio Elf International Cup. Die is opgezet om de snelste rijders uit de nationale Clio Renault Sport Cups tegen elkaar te laten uitkomen. Er wordt in tien landen met precies dezelfde auto geracet: in Frankrijk, Italië, Duitsland, Zwitserland, Engeland, België, Portugal, Zweden, Spanje en Nederland.

In de vorige races hebben alleen vader en zonen Bleekemolen de eer van ons land verdedigd; bij de Rizla+ Racing Day II op zondag 12 augustus in Assen zullen er ongetwijfeld veel meer landgenoten bijkomen. Op voorwaarde dat hun deelname aan de eigen Fly You Clio Renault Sport Cup natuurlijk niet in het gedrang komt.

Mooiste merkenrace

Met zo n zestig deelnemers is de Fly You Clio Renault Sport Cup Nederlands succesvolste merkenrace aller tijden. De belangstelling is enorm groot, de races zijn uitermate spectaculair en het niveau van de deelnemers is ongekend hoog. Op het menu van de Rizla+ Racing Day II staan maar liefst twee races, zoveel aanmeldingen zijn er.

De cup wordt voornamelijk geregeerd door grote, professioneel opgezette, raceteams, die voor een heel seizoen stoeltjes verhuren. Deze teams hebben doorgaans één of meerdere reservewagens, omdat schades bij een dergelijk groot veld nu eenmaal niet te voorkomen zijn.

Het deelnemersveld tijdens de Rizla+ Racing Day II mag er zijn. Bekende Renault merkencoureurs als Phil Bastiaans, Michael en Sebastiaan Bleekemolen, Pim van Riet, Marcel van Vliet, John de Vos, Bert Ploeg en Marcel Kesseler werden aangevuld met kanshebbers uit andere klassen, zoals bijvoorbeeld Joost Koenders, voormalig Citroën Saxo kampioen, de snelle Alfa-coureur Roeland Voerman en de jonge ex-Formule Ford-rijder Danny van Dongen. En daarbij kan dan ook nog de recentere lichting uit de Renault Mégane Trophy worden gevoegd, zoals Jeroen Reijntjens, Frank Scholten, Hugo Charles, Peter van Merksteijn en de Zwitserse crack Roger Menghini. Objectief bezien zitten daar zeker twaalf regelrechte titelkandidaten onder.

Het grote spektakel is natuurlijk in de hoofdrace te verwachten en dan met name in de eerste ronde als de zevenenveertig coureurs zich gaan verdringen bij de Nationale Bocht en de Stekkenwal. In een twaalf ronden durende sprintrace heb je immers niet veel tijd om iets goed te maken. En elke gewonnen plaats is er één.

Primeur met formulewagens

Nog nooit op Assen vertoond, maar tijdens de Rizla+ Racing Day II komen de geweldige formulewagens van de FC Euro Series een spetterende race brengen op het TT Circuit Assen. Prachtige bolides komen aan de start in deze nieuwe serie, het voorportaal van de Formule 3000.

De organisatie van de Rizla+ Racing Day II is bijzonder ingenomen dat deze nieuwe klasse gepresenteerd kan worden tijdens de geweldige dag voor alle racefans.

De bolides van de FC Euro Series zijn gefabriceerd door Reynard Motorsport Ltd en uitgerust met Chrysler motoren. De serie werd opgezet om de kloof tussen nationale formule races en de F 3000 te overbruggen. De FC Euro Serie geeft jonge rijders het juiste materiaal in hun jacht om uiteindelijk een Formule I-stoeltje te bemachtigen.

Het startveld kent een grote verscheidenheid aan nationaliteiten. Duitse coureurs, Belgische piloten, maar ook Nederlanders - zoals Herman Buurman en zelfs een Braziliaanse coureur maken hun opwachting in deze nieuwe formuleklasse. In de afgelopen weken is gebleken dat de auto s enorm snel zijn en dat is mede te danken aan de lichte constructie van de racewagens.

Deze wagens zijn gebouwd op een uit carbonfiber samengesteld Reynard-chassis. De coureurs kunnen met hun bolide een top halen van 255 km per uur, hetgeen vooral te danken is aan de krachtbron van Chrysler: de 3.5-liter 24-kleppen V6, die meer dan 300 pk produceert.

De wagens zijn gelijkwaardig en dat is de garantie voor spannende en enerverende wedstrijden.

De serie heeft niet de minste circuits uitgezocht om op te acteren. Naast het wereldberoemde TT Circuit tijdens de Rizla+ Racing Day II komt de FC Euro Serie onder meer uit op de piste van Oostenrijk waar de A1-Ring wordt aangedaan. Op dit circuit werd ook de Grand Prix Formule I van Oostenrijk verreden. Daarnaast zijn ook andere Formule I-circuits uitverkoren voor de prestigieuze FC Euro Serie, zoals Budapest en de Nürburgring.

Rizla+ en racing onlosmakelijk

Vloeitjesgigant Rizla+ en Racing zijn al jarenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds 1998 als hoofdsponsor van de Rizla+ Dutch TT en al heel wat jaren langer als teamsponsor in de motorsport. Afgelopen seizoen zette Rizla+ als hoofdsponsor van het Oranje Dream Team met 500cc coureur Jurgen van den Goorbergh in de Grand Prix een aantal indrukwekkende resultaten neer. Samen met technisch uitzendbureau DeGraaf Contracting, Renault Sport, Yamaha Nederland bv en het TT Circuit Assen hoopt Rizla+ het publiek ook dit jaar weer een gratis Day at the Races met auto- en motorsport van de bovenste plank aan te bieden.

Yamaha R6 Cup

Ook het motorfietsprogramma van de Rizla+ Racing Day II belooft, net zoals afgelopen jaar, weer een indrukwekkende schare motorsportfans naar het TT Circuit te trekken. De nieuwe Yamaha R6 Cup - te zien op de Rizla+ Racing Day II - wekt grote verwachtingen. In deze klasse komen de deelnemers uit op identieke Yamaha R6 motorfietsen.

Darnaast zijn er nog meer wedstrijden voor het Open Nederlands Kampioenschap wegrace. Aan de start komen de klassen 125cc, 250cc en Supersport 600.

Het puikje van de Nederlandse wegracerij komt aan de start met natuurlijk de Nederlandse TT-deelnemers in deze klassen. Wat te denken van bijvoorbeeld de man die eerste staat in de tussenstand van het Europees kampioenschap 250cc Jarno Janssen of Yamahacoureur Jaap Hoogeveen en natuurlijk Nederlands kampioen Henk van de Lagemaat.

En in de lichtere 125cc onder meer Harold de Haan, Wilhelm van Leeuwen en Patrick Lakerveld.

Topspektakel biedt altijd weer de Supersport 600. Ook op 12 augustus zal deze klasse bol staan van de spanning. Mile Pajic, Harry van Beek, Wim Theunissen en Torleif Hartelman zijn de rijders die deze klasse tot een ware attractie maken.

Razendsnelle karts

En wie denkt dat alleen auto s en motoren hard gaan op het TT Circuit Assen heeft het volledig mis. De kartsport zal in de vorm van de bloedsnelle Superracekart Worldseries ongetwijfeld opnieuw zijn stempel op dit evenement drukken.

Deze gestroomlijnde 250cc tweetakt racekarts zijn bij ieder optreden weer goed voor de snelste rondetijden van de dag. Een adembenemend beeld de karts telkens weer de bocht in te zien duiken met een snelheid waarvan gedacht wordt dat de kleine bolides het nooit redden. Maar steeds weer bewijzen de ervaren coureurs het tegendeel. De wereldtop uit de 250cc zal de toeschouwers tijdens de Rizla+ Racing Day II versteld laten staan.

Haal nu snel de gratis toegangskaarten van internet via www.race-planet.com, www.renault.nl, of bij een groot aantal tabakszaken. Ook Yamahadealers en het technisch uitzendbureau DeGraaf Contracting hebben gratis kaarten voor de Rizla+ Racing Day II in voorraad. En let verder op de verscheidene auto- en motorsportmagazines en ook de dagbladen. Let wel: zonder gratis toegangskaartje bedraagt de entree ' 25,-.

De organisatie van de Rizla+ Racing Day II is in handen van LDP / Lee van Dam Productions b.v. in samenwerking met de S.M.A. (Stichting Motorwegraces Assen), N.A.V. (Nederlandse Autorensport Vereniging) en het TT Circuit Assen.

Voor meer informatie en het aanvragen van copy-right vrij fotomateriaal over de Rizla+ Racing Day II, kunt u zich wenden tot:

Rizla+ Racing Day II

Bertram Buikema / Lee van Dam

Tel. (0592) 318 055 fax (0592) 312 614 e-mail betrambuikema@leevandam.nlof TT Circuit Assen
Willem Lute (Press Officer, Marketing & PR)
Postbus (PO Box) 150
NL-9400 AD Assen
Netherlands

Tel. +31-(0)592 - 380 380
Fax +31-(0)592 - 356 911

E-mail w.lute@tt-assen.com Website www.tt-assen.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...

W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren
W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren AMSTERDAM-(BUSINESS WIRE)- Vandaag vindt de officiele opening plaats van BANK, het tweede gebouw van W...

IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Officer
IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Financial Officer NEW YORK-(BUSINESS WIRE)- Regulatory News: International Flavors & Fragrances...