Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland noord, 10.45 uur

Datum nieuwsfeit: 12-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-08-2001

Politieberichten district Eemland noord, 10.45 uur
Met drank op achter het stuur

SOEST - In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Steenhoffstraat een 28-jarige man uit Soest staande gehouden en gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Uit de ademanalysetest bleek dat hij 1.25 promille alcohol in zijn lichaam had. De man werd heengezonden met een rijverbod van vijf uur en een proces-verbaal.

Overlast jeugd aangepakt

SOEST Naar aanleiding van klachten van winkeliers op en in de omgeving van het winkelcentrum de Tamboerijn heeft de politie zaterdagavond verbaliserend opgetreden.
Winkeliers en publiek hadden met name last van rondscheurende jeugd op bromfietsen. Hiervoor werden negen bekeuringen uitgeschreven voor o.a. rijden zonder helm, rijden op het voetpad en voor opgevoerde bromfietsen. Ook werd later op de avond in de omgeving een 20-jarige man uit Soest aangehouden voor belediging van een politieman.

Snelheidscontrole

SOEST Zaterdagochtend tussen kwart over elf en half één werd een snelheidscontrole uitgevoerd op de Koningsweg.
Van de 733 passerende voertuigen reden 177 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 113 km/h.
Alle overtreders kregen een proces-verbaal.

Overtreders op de bon

BAARN In het centrum zijn zaterdagmiddag zeventien bekeuringen uitgeschreven voor fietsen door het centrum en het niet gebruiken of onvoldoende zichtbaar zijn van de parkeerschijf.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie