Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden WMO en ESSENT gemeente Deventer

Datum nieuwsfeit: 13-08-2001
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

WERKZAAMHEDEN WMO en ESSENT

Waterleidingmaatschappij Overijssel (WMO) en energiebedrijf Essent beginnen op 13 augustus met een gecombineerd werk in de Grote Overstraat en in de Spijkerboorsteeg, tussen de Grote Overstraat en de Brink.

WMO moet de hoofdwaterleiding vervangen en de huisaansluitingen op de nieuwe leiding overzetten, waarbij tevens enkele huisaansluitingen worden vernieuwd. Na het overzetten van de huisaansluiting wordt de oude waterleiding verwijderd. Tussen het leggen van de nieuwe en het opgraven van de oude leiding kunnen enkele dagen zitten. De nieuwe leiding moet eerst bacteriologisch schoon zijn, voordat de huisaansluitingen overgezet kunnen worden en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie