Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming lid van raad van commissarissen TIE Holding

Datum nieuwsfeit: 13-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Tie Holding NV
Zoek soortgelijke berichten
Tie Holding NV

TIE: BENOEMING LID VAN RAAD VAN COMMISSARISSEN

maandag, 13 augustus, 2001

Amsterdam

Het aan de Amsterdamse beurs genoteerde B2B e-commerce software bedrijf TIE Holding N.V. (TIE) maakt vandaag de benoeming van Drs. M. Arentsen als lid van de Raad van Commissarissen bekend.

Marinus Arentsen (1939) is afgestudeerd Drs. in de economie en is registeraccountant. De heer Arentsen is momenteel gepensioneerd maar hij heeft verscheidene financiële functies bij Unilever bekleed en was gedurende 10 jaar lid van de Raad van Commissarissen van CSM. Daarnaast was hij ook lid van de Raad van Commissarissen van UCC. Momenteel is hij lid van de Raad van Commissarissen van Klaverblad Verzekeringen, Frans Maas en CA FNZ.

Tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van TIE op woensdag 29 augustus a.s om 14.00 uur ten kantore van TIE te Amsterdam (Schiphol-Rijk), worden de nieuwe Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur gepresenteerd. Na het aftreden van Drs. M. de Hond bestaat de Raad van Commissarissen uit de heer D. Hobart (voorzitter), de heer J. Cutts en de heer M. Arentsen. Tevens wordt de heer W. Bos RA, financieel directeur van TIE, benoemd tot lid van de Raad van Bestuur, die momenteel nog bestaat uit Drs. Th.H. Raman, oprichter en CEO van TIE. De agenda van de aandeelhoudersvergadering wordt morgen gepubliceerd.

Profiel TIE
TIE Holding N.V. waarvan de aandelen sinds maart 2000 genoteerd staan aan de Amsterdamse beurs, ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige, op XML/EDItm gebaseerde B2B eCommerce-software en -services. Dankzij de software en diensten van TIE kunnen gebruikers snel en efficiënt elektronisch zaken met elkaar doen. Door 'Digital Business Communities' (DBCs) op te zetten biedt TIE kopers en aanbieders in de Supply Chain de mogelijkheid tot efficiënte samenwerking (Collaboration). TIE heeft een brede klantenkring in de Benelux en is een vooraanstaand speler in de Verenigde Staten en Europa. De klanten van TIE bestrijken vele marktsectoren, waaronder retail, gezondheidszorg, bank- en verzekeringswezen, transport, productie en voedingsmiddelen.

Voor informatie:

TIE Holding N.V.
Dick Raman, President & CEO
Beech Avenue 180
1119 PS AMSTERDAM (Schiphol-Rijk)
Tel. (020) 658 99 03
Fax. (020) 658 99 02
Email: (info@TIEglobal.com)
Website: www.TIEglobal.com

© TIE Holding NV, 2001. All rights reserved.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie