Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meedenken over onderwerpen digitaal spreekuur Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 13-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoogeveen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hoogeveen13 augustus 2001

Sitebezoekers denken mee over onderwerpen digitaal spreekuur Hoogeveen

Sitebezoekers van www.hoogeveen.nl kunnen nu meedenken over de onderwerpen voor het digitaal spreekuur van de gemeente Hoogeveen. Via de startpagina is een digitaal formulier op te vragen waarop men gewenste onderwerpen voor de eerste maanden kan aangeven. De burgemeester en wethouders van Hoogeveen gaan vanaf dinsdag 28 augustus digitaal in gesprek met belangstellenden via de Hoogeveense website.

Het digitaal spreekuur is te vergelijken met een gesprek op straat, met dit verschil dat iedereen getuige kan zijn en kan meedoen. Het college van B&W kan eventueel nieuwe inzichten gebruiken in de taakuitoefening.

Het online spreekuur zal elke eerste en laatste dinsdag van de maand plaatsvinden van 18.15 tot 19.15 uur. Op dinsdag 28 augustus bijt burgemeester Urlings het spits af.
Het onderwerpenformulier van het digitaal spreekuur is te bereiken via de middenbalk van de startpagina of via de link www.hoogeveen.nl/hgvchat/gebruiker/index.asp.

© Copyright Gemeente Hoogeveen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie