Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Covisint kiest Exodus voor wereldwijde hosting

Datum nieuwsfeit: 13-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Covisint kiest Exodus voor wereldwijde hosting en managed services

Amsterdam, 13 augustus 2001 Exodus Communications (Nasdaq: EXDS), specialist in het managen van complexe en transactiegebaseerde webomgevingen, is door Covisint, de mondiale automobiel e-marktplaats, gekozen als managed hosting platform voor haar wereldwijde internetactiviteiten. Exodus levert zowel de volledige hosting-oplossing voor de verschillende weblocaties van Covisint als ook alle essentiële services voor het garanderen voor een maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid van alle transactieprocessen tussen de verschillende deelnemende bedrijven. Tot deze services behoren naast de geavanceerde data center-faciliteiten ook zaken als beveiliging, opslag, (VPN-)netwerk en professional services.

Exodus heeft bewezen dat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie