Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Friesland: winkelinbraak in Dokkum

Datum nieuwsfeit: 13-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Friesland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 13-08-2001
Politieberichten van 13/8 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Dokkum: inbraak winkel
Maandag tussen 04.00 en 04.45 uur werd ingebroken in een winkel aan de Nauwstraat. De ruit in de voordeur werd ingegooid. Een in de winkel staande vitrinekast werd vernield. Uit de winkel werden 16 videocamera`s weggenomen, alsmede een aantal telefoonkaarten met een beltegoed. Bij deze inbraak werd gebruik gemaakt van een personenauto, die even tevoren in Dokkum was gestolen. De eigenaar van de winkel zal in de loop van vandaag aangifte komen doen. Het schadebedrag van het ontvreemde is niet bekend.

Dokkum: diefstal auto
Maandag tussen 03.00 en 04.30 uur werd vanaf het Hellingpad een personenauto, merk Opel Kadett, voorzien van het kenteken TG-15-TT gestolen. De auto werd diezelfde nacht gebruikt bij een inbraak in een winkel aan de Nauwstraat. De eigenaresse van de auto, een 50-jarige inwoonster van Dokkum, heeft aangifte gedaan.

Bureau Communicatie: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie