Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erasmusspeld gemeente Rotterdam voor mevrouw Takkebos

Datum nieuwsfeit: 13-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Erasmusspeld voor mevrouw Takkebos

Mevrouw J. Takkebos heeft op zondag 12 augustus 2001 tijdens de 15e Dag voor de Romantische Muziek de Erasmusspeld uitgereikt gekregen door loco-burgemeester Els Kuijper. Mevrouw Takkebos is voorzitter van de stichting Buitengoed en geeft organisatorisch en artistiek leiding aan het festival dat jaarlijks zo'n 20.000 bezoekers trekt.

Met haar kennis van de klassieke muziek en haar vele relaties binnen de muziekwereld regelt zij concerten voor jonge talentvolle musici en contracteert bekende solisten en ensembles. Bovendien zorgt zij, samen met de andere bestuursleden van de stichting Buitengoed, voor financiering door diverse fondsen en stichtingen. Al maanden voordat het festival plaatsheeft is mevrouw Takkebos druk bezig met de organisatie van het festival. Met een groot
verantwoordelijkheidsgevoel stuurt ze de vele medewerkers aan tijdens de Dag voor de Romantische Muziek en regelt zij alles tot in de kleinste details. Dit als vrijwilliger, al bijna 15 jaar lang.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie