Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Partycentrum geeft openhartige prijzen op Horecasite

Datum nieuwsfeit: 13-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Nieuwste HORECASITE lanceert trend.

Geachte heer/dame,

Restaurant Partycentrum De Luifel in Ruurlo lanceerde 1 augustus de nieuwste en modernste horeca site van Nederland. Het unieke van www.deluifel.nl bestaat uit het feit dat het mogelijk is om on-line een offerte te maken voor de beoogde bruiloft/avondfeest dan wel vergadering.

De prijzen van alle producten worden ook nog eens in zijn geheel vrijgegeven. Dat is een uniek gegeven aangezien vele Partybedrijven de prijzen pas vrijgeven na een persoonlijk gesprek.

Een nieuwe tendens? Nergens in Nederland is er een bedrijf dat zo open kaart durft te spelen. Dit zal navolging geven, ook is het duidelijk dat de cliëntèle na steeds meer productkennis te hebben vergaard ook de prijsstellingen te weten wil komen.

Het geheel is in een zeer fraai jasje gestoken en men ziet in een oogopslag ook nog eens de veelzijdigheid van het bedrijf. De HORECA is bezig met een inhaalslag en www.deluifel.nl is de trendsetter.

Afzender: Patrick Lehman.
Dorpsstraat 11, 7261 AT, Ruurlo
Tel. 0573-451312 E.mail: (info@deluifel.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie