Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Willem-Alexander houdt toespraak tijdens Water Symposium

Datum nieuwsfeit: 13-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Het Koninklijk Huis
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

13/08/01 Prins van Oranje houdt toespraak tijdens Stockholm Water Symposium

Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje houdt op maandag 13 augustus 2001 tijdens de openingsbijeenkomst van het 11e Stockholm Water Symposium een toespraak in het kader van het internationale waterbeheer. In zijn toespraak gaat de Prins in op de toenemende vraag naar water door de groeiende wereldbevolking, de waterschaarste en de gevolgen daarvan voor het behoud van de natuur. Verder brengt hij de dialoog ter sprake tussen de watersector en andere sectoren om gezamenlijk tot oplossingen te komen.
De Prins woont in Stockholm de plenaire bijeenkomst bij van het internationale congres in de functie van beschermheer van het Global Water Partnership.

Van 13 tot 17 augustus komen ongeveer duizend experts, beleidsmakers en besluitvormers uit tal van sectoren naar het Stockholm Water Symposium om te discussiëren over de wereldwijde waterproblematiek. Het thema van het 11e Stockholm Water Symposium luidt: Water Security for the 21st Century - Building Bridges Through Dialogue.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie