Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Succesvolle samenwerking Westland/Utrecht en De Goudse

Datum nieuwsfeit: 14-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Westland/Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Westland/Utrecht


PERSBERICHT 14-08-2001

PERSBERICHT, Amsterdam, 14 augustus 2001

SUCCESVOLLE SAMENWERKING WESTLAND/UTRECHT EN DE GOUDSE

Op maandag 13 augustus 2001 tekenden Westland/Utrecht Hypotheekbank N.V. en De Goudse een samenwerkingsovereenkomst voor de Personal Life Hypotheek. De Personal Life Hypotheek is een combinatie van een hypothecaire lening van Westland/Utrecht met daaraan gekoppeld een universal life polis, die De Goudse speciaal ontwikkelde voor deze hypotheek. De hypotheek is afgelopen voorjaar geïntroduceerd.

Bij de ontwikkeling van de Personal Life Hypotheek bleek De Goudse de meest ideale partner te zijn voor de plannen die Westland/Utrecht met het product voor ogen had. Dankzij de inbreng van De Goudse kon de hypotheek voorzien worden van een aantal unieke kenmerken, zoals een aantrekkelijke premie voor de klant en toch een mooie provisieregeling voor het intermediair. Daarnaast kan de consument binnen een ruime keuze uit verschillende beleggingsfondsen zelfs kiezen voor een IT- en een clickfonds.

Ferdi Jonkman, directeur Particulier Bedrijf van Westland/Utrecht: 'Comaking staat bij ons hoog op de agenda. Wij verstaan hieronder de kunst om binnen een samenwerkingsverband optimaal te profiteren van elkaars expertise. Ik denk dat we er bij de Personal Life Hypotheek uitstekend in geslaagd zijn!'

Michel van Dam, directeur Leven & Medische Verzekeringen van De Goudse: 'Binnen ons streven naar samenwerking met diverse partijen past de samenwerking met Westland/Utrecht. Deze partij heeft expertise op het gebied van hypotheken en De Goudse op het gebied van universal life verzekeringen. Een prima combinatie dus.'

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie