Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Accenture benoemt nieuwe Country Managing Director

Datum nieuwsfeit: 14-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ACCENTURE

Van 't Noordende Country Managing Director Accenture Nederland

Sander van 't Noordende nieuwe Country Managing Director Accenture Nederland

Amsterdam, 14 augustus 2001 - Sander van 't Noordende (38) wordt per 1 september 2001 de nieuwe Country Managing Director voor Accenture in Nederland. Hij volgt Hendrik Jan Blom op, die vanaf 1 september 1997 Country Managing Director was. De statuten van Accenture schrijven voor dat iedere vier jaar een nieuwe niet-herkiesbare Country Managing Director wordt gekozen.

Sander van 't Noordende is sinds 1987 werkzaam bij Accenture, waarvan sinds 1999 als partner. In Nederland is hij verantwoordelijk voor de market 2unit Resources. Tevens geeft hij leiding aan strategie consulting van Accenture in Nederland. De afgelopen 14 jaar heeft hij voor verschillende onderdelen binnen Accenture gewerkt. Van 't Noordende studeerde technische bedrijfskunde aan de TU Eindhoven.

Accenture is 's werelds toonaangevende leverancier op gebied van management- en technologie consulting en oplossingen. Meer dan 75.000 mensen in 46 landen, waarvan meer dan 800 in Nederland, leveren een breed scala van gespecialiseerde mogelijkheden en oplossingen aan klanten in alle denkbare branches. Accenture werkt op het gebied van consulting, technologie, outsourcing, samenwerkingsverbanden en risicokapitaal. De omzet over het boekjaar van

1 september 1999 - 31 augustus 2000 was $ 9,75 miljard; over het half jaar van 1 september 2000 tot 28 februari 2001 was de omzet $ 5,71 miljard. Het internetadres van Accenture is: www.accenture.comNoot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie