Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opel maakt productnieuws 2002 bekend

Datum nieuwsfeit: 14-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Opel maakt productnieuws 2002 bekend

(14 augustus 2001)

Opel staat aan de vooravond van een belangrijk productoffensief. Tijdens de Internationale autotentoonstelling van Frankfurt (IAA) zal een enorme informatiestroom loskomen. Vooruitlopend daarop informeren we U alvast over de belangrijkste wuzigingen, nieuwe uitvoeringen en modellen voor modeljaar 2002.

Tot een van de belangrijkste nieuwtjes op de Opel-stand kan zonder meer de geheel nieuwe Combo worden gerekend die in meerdere uitvoeringen leverbaar wordt: als gesloten bestelwagen en als Tour. Die laatste versie combineert een enorme laadruimte met vijf volwaardige zitplaatsen en het comfort en de prestaties van een personenauto. Volgend jaar komt de Tour op de markt, nog dit jaar zal echter de Combo bestelwagen zijn opwachting bij de Nederlandse dealers maken.

Opel zal Opel niet zijn als er niet meer te beleven valt bij het Duitse merk. Het luxueuze Omega-gamma krijgt met de introductie van een 2.5 DTI zescilinder dieselmotor met common rail-techniek een waardig en zuinig topmodel. En nu we het toch over zuinig hebben; wel heel vriendelijk voor de portemonnee en het milieu is de Zafira CNG, een auto die dit jaar al op speciaal verzoek leverbaar wordt en is voorzien van een 1.6 viercilindermotor die zowel op benzine als aardgas loopt.

Naast volledig nieuwe modellen toont Opel ook een aantal speciale uitvoeringen van reeds bestaande modellen: de Astra Coupe' en de Frontera worden respectievelijk leverbaar als de aantrekkelijke 'Linea Blu' en 'Olympus'. Voorts wordt Electronic Climate Control (ECC) leverbaar als een optie op de Corsa, de Astra, de Astra Cabrio en de Astra Coupe'. Uitzonderingen hierop vormen echter de Corsa GSi en de Astra Coupe' Turbo, waarop deze voorziening standaard zal zijn.

Veiligheid
Aan veiligheid is natuurlijk ook gedacht De Corsa, Astra en Zafira kunnen tegen meerprijs worden uitgerust met hoofdairbags. Deze volledig nieuw ontwikkelde airbags, met een volume van ongeveer 25 liter, worden in 25 tot 30 milliseconden opgeblazen om zo de inzittenden op de eerste en tweede zitrij te beschermen tegen een mogelijk pijnlijke botsing met de zijruiten of deurstijlen Tevens beperken de hoofdairbags het risico op verwondingen door gebroken ruiten.

Passieve veiligheid is belangrijk, actieve veiligheid speelt een minstens zo belangrijke rol bij Opel. Een Electronic Stability Program (ESP) wordt vanaf de herfst standaard op de Astra 2.2 (tegen meerprijs op de 1.8 16V) en op de Omega's met een zescilindermotor. Per direct worden ook ale uitvoeringen van de Astra Coupe' en de Zafira 2.2 16V (optie op de 1.8 16V) uitgerust met deze voorziening.

Opel's moderne navigatiesysteem, dat leverbaar is vanaf de Corsa tot en met de Vivaro, kent per modeljaar 2002 eveneens een aantal nieuwe voorzieningen. Zo wordt de positie van de auto nog nauwkeuriger bepaald, met een afwijking die niet groter is dan vijf tot tien meter. Tevens wordt actieve routebegeleiding via het Traffic Message Channel (TMC--functie) operationeel. Hiermee wordt, indien is afgestemd op een radiozender met IMC--voorziening, automatisch een alternatieve route gecommuniceerd in geval van files of stremmingen. Een handig hulpmiddel bij het ontwijken van verkeershinder.

Agila: Speciale Color Edition
De nieuwe Agila 'Color Edition' in de kleuren Aruba blue en Magma red is gebaseerd op de Agila Comfort en heeft naast de al rijke basisuitrusting, lichtmetalen wielen, dakrails en een radio/cd-speler. De gordels, de versnellingspook en de ventilatieknop zijn in dezelfde kleur uitgevoerd als de buitenzijde van de Color Edition, evenals de exclusieve stoelbekleding en de hoofdsteunen.

Corsa: Hoofdairbags en Electronic Climate Control Vanaf modeljaar 2002 wordt de optielijst van de Corsa uitgebreid met hoofdairbags en voor alle uitvoeringen van af de Comfort, zal electronic climate control (ECC) inclusief een warmtewerende voorruit beschikbaar komen. Op de meest sportieve Corsa, de GSi, geldt voor deze voorzieningen geen meerprijs. Bovendien krijgt deze rappe Corsa standaard een in carrosseriekleur gespoten voor- en achterspoiler. Dit om het sportieve karakter nog verder te benadrukken. De Sport-uitvoeringen krijgen een nieuwe bekleding en 15 inch wielen waar de diesels voortaan met 14 inch wielen de weg zullen op gaan. Bovendien is bij de zelfontbranders nog meer aandacht besteed aan het terugdringen van motorgeluid. Tot slot, de alom geprezen Easytronic versnellingsbak wordt per januari 2002 leverbaar in combinatie met de 1.0 12V motor.

Astra: Hoofdairbags, Astra Eco en een rijk uitgeruste Elegance In het nieuwe modeljaar wordt de toch al riante Astra modellenlijn verder uitgebreid om nog beter aan de verschillende klantenwensen te kunnen voldoen. Op het gebied van veiligheid worden hoofdairbags toegevoegd aan het Astra veiligheidspakket: standaard op de Astra Elegance en optioneel op de overige modellen. In combinatie met de 1.8 1 6V en 2.2 16V motor wordt de Elegance ook standaard voorzien van ESP (Electronic Stability Program). Daarnaast wordt de Elegance verrijkt met Xenon koplampen - compleet met dynamische hoogteregeling en een hogedruk reinigingsinstallatie.- en ECC (Electronic Climate Control). Op de overige modellen is ECC als optie leverbaar.

Onder de naam Astra Eco wordt het Astra motorenprogramma uitgebreid met de zuinige 1.2 16V motor (55 kW/75 pk), die we al kennen van de Corsa. De Astra Eco wordt leverbaar in een drie- en vijfdeurs uitvoering met een beperkt aantal optiemogelijkheden. De Astra Eco is leverbaar vanaf fI. 33.045,-. Onder de naam 'Astra Eco 4' wordt bovendien een soortgelijk model geleverd met de 1.7 DTI turbodiesel-motor. Door gebruik te maken van een verlaagd chassis, een achterspoiler en speciale 'lage weerstand' banden levert de Eco 4 een bijzonder gunstig brandstofverbruik van 4,4 liter per 100 kilometer, een ongekende waarde voor een auto in dit segment.

Het interieur van de Astra wordt in het nieuwe modeljaar voorzien van een nieuwe reeks frisse en elegante bekledingsstoffen. De meest opvallende wijziging is echter zichtbaar voor de bestuurder: een nieuw grafisch ontwerp van het instrumentenpaneel met gele achtergrondverlichting. Voorts worden alle driedeurs modellen voortaan standaard voorzien van drie hoofdsteunen achterin.

Astra Coupe: Linea Blu, Xenon verlichting en Electronic Climate Control (ECC)
Linea Blu is de naam van een nieuwe, speciale editie van de Astra Coupe'. Deze is leverbaar in combinatie met elk van de de beschikbare motoren (1.8 16V, 2.2 16V en 2.0 16V Turbo). De Linea Blu onderscheidt zich door zijn 17 inch vijfspaaks lichtmetalen wielen, een met 10 millimeter verlaagd onderstel, speciale blauwzwarte Alcantara en lederen bekleding en aluminium accenten in het interieur.

Tot slot, de Astra Coupé is voortaan leverbaar met ECC (Electronic Climate Control) en Xenon koplampen inclusief dynamische hoogteregeling en een hogedruk reinigingsinstallatie. Deze twee opties zijn alleen standaard op de 2.2 16V.

Zafira: Nieuwe Natural Gas (CNG) variant en sportieve OPC. Opel's succesvolle Zafira modellenlijn wordt in het nieuwe modeljaar uitgebreid met een 'groene' Natural Gas Variant (CNG) en een uiterst sportieve OPC versie. Wat uitrusting betreft, worden hoofdairbags leverbaar.

De uiterst succesvolle compacte ruimtewagenfamilie met het veelzijdige Flex7 zitsysteem wordt uitgebreid met de Zafira 1.6 CNG (Compressed Natural Gas). Hiermee wordt Opel's expertise in alternatieve aandrijvingssystemen onderstreept. Het innovatieve, zogenaamde 'monovalent plus concept' staat garant voor aanzienlijk gereduceerde onderhoudskosten en lage emissiewaarden.

De aandrijving van de Zafira 1.6 CNG wordt verzorgd door een 74 kWh 00 pk sterke 1.6 16V ECOTEC benzinemotor die geoptimaliseerd is voor de werking op het 'groene gas'. Voor dit doel beschikt de Zafira CNG over maar liefst vier onder de wagenbodem weggewerkte gastanks met een volume van 111 liter. Bijzonder is dat het model ook is uitgerust met een benzinetank van 14 liter. De Zafira CNG is daarmee het enige monovalent-model dat ook op benzine kan rijden. De voordelen zijn duidelijk: als de gasvoorraad is verbruikt en er geen aardgaspomp in de buurt is, kan de bestuurder overschakelen op benzine. Hiermee wordt de maximale actieradius verhoogd van 400 (bij gebruik van uitsluitend CNG) tot rond de 550 kilometer. De Zafira 1.6 CNG profiteert direct van de belastingvoordelen die gelden voor monovalente voertuigen op natuurlijk gas.

In november komt ook de Zafira OPC op de markt. De signatuur van het Opel Performance Centre (OPC) staat garant voor een uiterst sportieve Zafira, uitgerust met een 141 kWI192 pk sterke 2.0 turbomotor. Wat uitrusting betreft, is de OPC gebaseerd op de toch a rijk uitgeruste Elegance. De OPC voegt daar onder andere een speciaal OPC chassis, OPC sportstoelen en sportieve 17 inch lichtmetalen wielen aan toe. In het inteneur is zwart lederen of stoffen bekleding te vinden. De nodige veiligheid wordt gegarandeerd door zijairbags, hoofdairbags en het uitgekiende Electronic Stability Program (ESP). De Zafira OPC wordt vanaf november leverbaar voor fI. 72.050,-- gulden.

Zoals bij de eerder genoemde modellen krijgt ook de Zafira hoofdairbags. Ze zijn standaard op de Elegance -evenals zijairbags- en als optie leverbaar op de overige modellen. Voorts kan het navigatiesysteem nu gecombineerd worden met een kleurenscherm. Daarnaast zijn er een tweetal nieuwe kleuren en een nieuwe bekleding leverbaar. Tot slot: de Zafira Elegance kan vanaf het nieuwe modeljaar uitgerust worden met grijs of zwart lederen bekleding.

Omega: Nieuwe Common Rail-turbodiesel met vijftraps automaat. Een groot aantal aanpassingen zal de aantrekkingskracht van de Omega nog verder doen toenemen. Belangrijkste nieuwtje is zonder twijfel de uitbreiding van het gamma met een zescilinder7 direct ingespoten turbodiesel motor. De zes-in-lijn heeft vier kieppen per cilinder, directe inspuiting en een zijdezachte loop. Hij is goed voor een maximum vermogen van 110 kWh 50 pk en een maximum koppel van 300 Nm. Deze enorme hoeveelheid Newton meters is reeds beschikbaar van 1.750 tot 3.000 toeren per minuut. De 2.5 DII heeft overigens meer te bieden dan alleen pure trekkracht. Hij springt me. 2~en gemiddeld verbruik van 7,6 liter per 100 kilometer ook nog eens ongekend zuinig met brandstof om. De topsnelheid van de 2.5 DTI is vastgesteld op 208 km/u. De sprint vanuit stilstand naar 100 km/u klaart hij in 10.5 teen. Per november laat de zescilinder diesel zich ook aan een vijftraps automaat koppelen.

Naast het dieselgeweld staan er meer aanpassingen voor de Omega op stapel. Alle versies met een zescilinder zullen vanaf november standaard worden voorzien van een Electronic Stability Program (ESP). Daarnaast onderscheiden zij zich van hun viercilinder familieleden door een opvallende 'honingraad' grille en een groter Opel-embleem. Volgend jaar komt een DVD-installatie voor de achterpassagiers beschikbaar in de Omega stationwagon. Dit systeem dat tevens leverbaar wordt op de Zafira, is ontwikkeld door Opel en Johnson Controls, waarbij zowel DVD's (Digital Versatile Discs) als muziek CD's (Compact Discs) afspeelbaar zijn. Tevens zijn er aansluitmogelijkheden voor videospelen en een camcorder.

Frontera: Facelift en nieuwe Olympus-uitvoering Voor het nieuwe modeljaar is ook Opel's populaire terreinauto, de Frontera, onder handen genomen. Door middel van een kleine facelift, zoals een nieuwe grille, heldere koplampen en nieuwe wielen is ook de Frontera helemaal klaar voor de aftrap van het nieuwe modeljaar. Met de attractieve 'Olympus'-uitvoering wordt een extra 'special edition' in het modellenprogramma van Frontera aangeboden. Zoals de naam a verraadt, is deze speciale Frontera-uitvoering voortgekomen uit een samenwerkingsverband met Olympus, de producent van fotocamera's. De Frontera Olympus is beschikbaar in Star Silver of Midnight Black en als drie- of vijfdeurs (lange wiel basis). De kleurstellingen aan de binnen-- en buitenzijde van Opel's nieuwe top-of-the-range off-roader zijn geinspireerd door het design van camera's. De gedeeltelijk met leer uitgevoerde stoelen zijn donkergrijs, het instrumentenpaneel, de middenconsole en de veiligheidsriemen zilvergrijs. Het exterieur van dit attractieve model kenmerkt zich door in carrosseriekleur gespoten bumpers, grille, stootstrips en hardtop (alleen op de RS).

Speedster: Opbergruimten in deuren en standaard 'aluminium' Natuurlijk is ook de Speedster verder doorontwikkeld. Hij heeft nu opbergplaatsen in de deuren en het -tot nu toe als optie leverbare- aluminium pakket (aluminium versnellingspook en raamslingers) is standaard. Naast het bestaande kleurenpallet van de tweezits sportauto zijn vanaf modeljaar 2002 ook een groen interieur en een groene softtop als optie leverbaar.

Nieuwe Combo: Wereldpremiere op de IAA
De Combo Tour, de personenautoversie van de best(s)eller, beleeft zijn wereldpremiere op de IAA in Frankfurt. Opel mikt met deze versie van de Combo op dat stuk van de markt waar ruimte en comfort gecombineerd met compacte buitenmaten, passieve en actieve veiligheid een belangrijke rol spelen.

De belangrijkste voorzieningen van de Combo, met zijn harmonleus monocab-ontwerp, zijn het DSA (Dynamic Safety-chassis), de twee schuifdeuren (optie), de ruime selectie aan infotainmentsystemen en een laadruimte tot 3.200 liter (VDA-test. 2.880 liter). Drie economische motoren zijn leverbaar: een 64 kW/87 pk sterke 1.6 benzinemotor en twee 1.7 direct ingespoten turbodiesels met respectievelijk vermogens van 48 kW/65 pk en 55 kW/75 pk. Aan het eind van dit jaar wordt de Combo (met 12 jaar garantie op doorroesten van binnenu it) leverbaar als bestelwagen. De Combo Tour komt met zijn vijf zitplaatsen zes maanden later op de markt.

Campo: Turbodiesel met directe injectie
De Opel Campo pick-up heeft een nieuwe, krachtige en tegelijk economische 2.5-liter turbodiesel-motor met directe inspuiting en een enorme trekkracht (74 kW/100 pk) in het vooronder gekregen. Deze motor die de bestaande 2.5 DI en 3.1 IDS-motoren vervangt levert een maximum koppel van 226 Nm. De topsnelheid van de nieuwe Campo is vastgesteld op 140 km/u. De versie met vierwielaandrijving haalt 135 km/u). Vooral aan de nieuwe motorkap met een extra luchtinlaat is de nieuwe Campo herkenbaar. Van een geheel andere orde is het nieuwe 4x4-systeem. Net als de Frontera's laat de Campo 4x4 zich dankzij het 'Shift-on-the-Fly'-systeem tot 100 km/u ongemerkt overs9hakelen van twee- naar vierwielaandrijving. Daarmee is de vernieuwde Campo nog praktischer geworden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...