Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bereikbaarheid centrum Emmen tijdens Gouden Pijl

Datum nieuwsfeit: 14-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente EmmenPersbericht: Gouden Pijl, 7 augustus 2001

Bereikbaarheid centrum Emmen tijdens Gouden Pijl

Op dinsdag 14 augustus wordt voor de 25e keer De Gouden Pijl gehouden. De gemeente Emmen heeft met enige regelmaat werkzaamheden aan de weg uitgevoerd, zodat het parcours voor de wielrenners goed berijdbaar is. Twee dagen voor De Gouden Pijl worden de roosters en putten afgedekt.

De wegen van het parcours zijn 14 augustus vanaf ongeveer 12.00 uur afgesloten. De route loopt als volgt:

Start voor het postkantoor aan de
Wilhelminastraat-Hoofdstraat-Kerkpad-Marktplein-Westerstraat-Hondsrugw eg-Wenning-Klokkenslag-Baander-Wilhelminastraat. De Hondsrugweg is slechts gedeeltelijk afgesloten. De Hoofdstraat is ter hoogte van de Kolhoopstraat afgesloten. Doorgaand verkeer in de richting van Emmerhout wordt omgeleid via de Boermarkeweg.

Parkeren en bussen

De parkeerterreinen die binnen het parcours liggen, worden maandagavond al afgesloten. Het busstation bij het Marktplein is tijdens de Gouden Pijl niet bereikbaar. De bussen stoppen bij de halte De Holdert en de halte Weerdingerstraat.

Overige activiteiten

Ter gelegenheid van de Gouden Pijl vinden er 14 augustus op verschillende plaatsen in het centrum optredens plaats. Voor de activiteiten is een vergunning afgegeven tot 1.00 uur. Van zaterdag 10 tot en met dinsdag 14 augustus wordt er in verband met De Gouden Pijl bovendien een kermis gehouden op het tijdelijke parkeerterrein ten zuiden van de Wenning (naast het sportveld van het Esdalcollege).Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2001 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie