Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ThunderStore presenteert X-Tra Secure'

Datum nieuwsfeit: 14-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
e05c72.jpg
ThunderStore presenteert X-Tra Secure"

s-Hertogenbosch, 14 augustus 2001 - ThunderStore, een Nederlands softwarehuis, zal tijdens de beurs Infosecurity.nl (18-19 oktober, Jaarbeurs Utrecht) haar complete X-Tra Secure" lijn presenteren. X-Tra Secure" maakt een eind aan misbruik van data door geautoriseerde gebruikers.

Onderzoek naar intern datamisbruik toont aan dat het merendeel van dataverlies en -misbruik door werknemers zelf wordt veroorzaakt en dat deze dreiging in de aankomende jaren alleen maar zal toenemen. ThunderStore biedt met haar oplossing X-Tra Secure" een structurele oplossing voor dit probleem. Met X-Tra Secure" is het mogelijk om datagebruik te monitoren, beheren en te controleren nadat geauthoriseerde personen toegang hebben gekregen tot de data. Dit levert een bijdrage aan een efficient bedrijfsproces.

Intern misbruik van data kan verschillende vormen aannemen. Het kan hierbij gaan om een ontevreden medewerker die ongeautoriseerde software installeert, bestanden besmet met virussen, toegangscodes misbruikt, fraude pleegt of data ontvreemdt. Het kan ook net zo goed gaan om een fout die een medewerker te goede trouw per ongeluk maakt.

ThunderStore op InfoSecurity
Uit feedback op onze X-Tra Secure" Enterprise versie, zijn een aantal concrete behoeftes van de markt naar voren gekomen. Deze heeft ThunderStore vertaald in direct implementeerbare oplossingen, genoemd X-Tra Secure" Policy Series. Deze zullen tijdens de InfoSecurity als primeur gepresenteerd worden.

Zo zal onder andere een oplossing getoond worden hoe installatie van spelletjes voorkomen kan worden, hoe het gebruik van removable media te controleren en te beheren is en hoe Internet gebruik gereguleerd kan worden. Daarnaast zal de X-Tra Secure" Enterprise met haar talloze functionaliteiten uitgebreid aan bod komen.

Beursacties
Elke bezoeker van de ThunderStore stand maakt kans op het winnen van een notebook van Fujitsu Siemens Computers. Op de ThunderStore stand (bij Data Results, stand no. B19) zal een kluis staan die gekraakt kan worden. De codes voor het kraken van de kluis worden bij de ingang van de beurs uitgedeeld aan de bezoekers. De bezoeker met de juiste code wint het notebook en zal tevens bekend gemaakt worden op www.thunderstore.com.

Tevens daagt ThunderStore iedere bezoeker uit om een in zijn ogen onoplosbaar probleem m.b.t. de interne beveiliging aan ThunderStore voor te leggen. Hierbij maakt men kans op een gratis X-Tra Secure" bedrijfslicentie. Maak uw probleem kenbaar op een formulier op de stand en ThunderStore zal de uitdaging aan gaan deze voor u op te lossen! De winnaars zullen in de week na de beurs bekend gemaakt worden op de website www.thunderstore.com.

Over ThunderStore
ThunderStore s missie is het waarborgen van de integriteit van applicaties en data tegen alle dreigingen van binnenuit de organisatie. Hiermee wil zij een bijdrage leveren aan de efficiency en continuïteit van organisaties. De unieke technologie die data monitort en filtert, stelt organisaties in de gelegenheid om data en applicatiegebruik van binnenuit optimaal te managen en beveiligen.

ThunderStore ziet lokale marktvertegenwoordiging als een van haar belangrijkste strategieën voor het behalen van wereldwijd succes. Het hoofdkantoor van ThunderStore bevindt zich in s Hertogenbosch. ThunderStore partners zijn gevestigd in verschillende Europese landen en in Noord-Amerika.

Voor meer informatie:
Annerieke Kamphuis
Product Marketing ThunderStore
073-6154860
annerieke@thunderstore.com

ThunderStore BV
Havensingel 1
5211 TX s-Hertogenbosch
Tel: 073-6154860
Fax: 073-6121830
www.thunderstore.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie