Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vogel benoemd tot hoofdinspecteur restaurantgids Lekker

Datum nieuwsfeit: 14-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Uitgeverij Service Pers B.V. (onderdeel van het internationale uitgeversconcern Keesing International Publishers B.V.), de uitgever van o.a. de gidsen HUIS, GELD en LEKKER, heeft voor de restaurantgids LEKKER een hoofdinspecteur aangetrokken.

Op 14 augustus 2001 is Wynand Vogel tot hoofdinspecteur benoemd van de restaurantgids LEKKER. De heer Vogel zal in zijn functie als hoofdinspecteur de verantwoordelijkheid krijgen voor de 65 rapporteurs en rapportages over restaurants. Tevens zal hij de hoofdredactie van LEKKER adviseren bij de samenstelling van de jaarlijkse Top 100.

De heer Wynand Vogel is een instituut in de horeca. Hij is de meest bekroonde chefkok van Nederland, nationaal en internationaal jurylid bij de meest toonaangevende kookwedstrijden en voormalig eigenaar van diverse innovatieve restaurants. Als medeoprichter van de SVH-meesterkoks heeft hij de nu meest bekende chefkoks geëxamineerd.

Voor informatie:
Uitgeverij Service Pers B.V.
mevrouw E. Simonis, directeur of
de heer G. Nijssen, hoofdredacteur LEKKER
Tel.: 072 5207500

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie