Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dataman eerste Cisco Content Networking Accredited Reseller

Datum nieuwsfeit: 15-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Dataman eerste Cisco Content Networking Accredited Reseller in Nederland. Samenwerking verstevigt positie Utrechtse aanbieder van intelligente infrastructuren

Utrecht, 15 augustus 2001 - Netwerkleverancier Cisco Systems heeft het Utrechtse Dataman Benelux BV als eerste in Nederland benoemd tot Cisco Content Networking Accredited Reseller (CNAR). De benoeming betekent een absolute primeur voor Dataman dat gisteren glansrijk slaagde voor het benodigde Cisco-examen. Tot op heden was Dataman vooral actief op de traditionele XSP- en (broadband-) mediamarkt. Met de Cisco-producten in haar portfolio gaat het Utrechtse bedrijf zich beduidend breder positioneren.

De voormalig UNIX-specialist heeft zich de afgelopen jaren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie