Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Akkoord bodemsanering bedrijfsterrein Herberts/Teodur Breda

Datum nieuwsfeit: 15-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

15-09-2001

Akkoord bodemsanering voormalig bedrijfsterrein Herberts/Teodur De betrokken partijen bij de bodemsanering van het voormalig bedrijfsterrein Herberts/Teodur aan de Generaal Maczekstraat/Eggestraat zijn het eens geworden over de verdeling van de kosten van de sanering. Het college van burgemeester en wethouders heeft de overeenkomst goedgekeurd. Hierin zijn de afspraken over de kosten vastgelegd tussen de overheid (het rijk, de provincie en de gemeente) en Herberts-Teodur.

Om het voormalig terrein van Herberts/Teodur aan de Generaal Maczekstraat/Eggestraat geschikt te maken voor woningbouw is bodemsanering noodzakelijk. Begin jaren negentig is al gedeeltelijk gesaneerd en deze sanering wordt nu afgerond. Om ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie