Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hans Schönau directeur Concentratiecontrole NMa

Datum nieuwsfeit: 15-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Mededingingsautoriteit
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse mededingingsautoriteit (NMa)

Den Haag, 9 augustus 2001

Hans Schönau directeur Directie Concentratiecontrole NMa

Mr. Hans Schönau is per 15 augustus 2001 benoemd tot directeur van de Directie Concentratiecontrole van de Nederlandse mededingingsautoriteit (NMa). Schönau (54) is sinds 2000 adviseur bij Accountants en Belastingadviseurs Berk.

Binnen de NMa gaat Schönau leiding geven aan de directie die met name belast is met het beoordelen van meldingen van fusies en overnames van ondernemingen.

Schönau was eerder onder meer werkzaam als hoofd Juridische Zaken & Octrooien van de Stichting Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN). In 1986 zette hij een bedrijfsjuridische adviespraktijk op die in 1999 is overgegaan in Accountants en Belastingadviseurs Berk. Van 1994 tot 1998 was hij bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Ondernemingsrechtadviseurs (NeVOA). Daarnaast heeft Schönau verschillende bedrijfsjuridische publicaties op zijn naam staan.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie