Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening Zonnebloemdoolhof in polderpark Cronesteyn te Leiden

Datum nieuwsfeit: 15-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Opening Zonnebloemdoolhof

Op woensdag 15 augustus om 15.00 uur vindt de (uitgestelde) opening plaats van de Zonnebloemdoolhof in polderpark Cronesteyn in Leiden. De heer C. Martinot, directeur van de dienst Milieu en Beheer, zal het Zonnebloemdoolhof samen met de kinderen van de buitenschoolse opvang aan de Oppenheimstraat ('Basisbende de Doolhof'), officieel in gebruik stellen.

Aanvankelijk zou deze opening vorige week woensdag (8 augustus) plaatsvinden. Vanwege het zeer slechte weer kon dat toen geen doorgang vinden.

Bereikbaarheid
Polderpark Cronesteyn ligt in het zuidoosten van Leiden, tegen de grens met Zoeterwoude. Automobilisten dienen de ingang via de Europaweg te nemen. Na het theehuis leidt het eerste schelpenpad linksaf naar de doolhof. Bij de zonnebloemdoolhof is beperkte parkeerruimte. Aangeraden wordt de fiets te nemen. Fietsers kunnen ook het fietspad naast de brug van de spoorlijn Alphen-Leiden over het kanaal nemen. Bij de ingangen van polderpark Cronesteyn staan bordjes die naar de zonnebloemdoolhof leiden.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie