Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 15-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-08-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 09.30 uur
Onenigheid in het verkeer

WIJK BIJ DUURSTEDE Twee mannen, 30 en 21 jaar oud, beiden afkomstig uit Wijk bij Duurstede, werden dinsdag aan het eind van de middag aangehouden op het Bakboord omdat zij met elkaar slaags waren geraakt. De beide mannen hadden elkaar in de auto al geruime tijd achtervolgd, ingehaald en verbaal en non- verbaal beledigd op de Zandweg/Steenstraat en Singel en het Kompas. Op het Bakboord ontstaat uiteindelijk op straat een vechtpartij tussen beide mannen. De aanleiding van de onenigheid is onduidelijk. Om de zaak duidelijker te krijgen, zullen door de politie nog enige getuigen worden gehoord.

Vrachtwagen rijdt door na aanrijding met lantaarnpaal

VEENENDAAL - Aan de Faunalaan werd dinsdagavond om elf uur een lantaarnpaal omver gereden door een vrachtwagen. Een getuige zag de aanrijding gebeuren en zag dat de chauffeur daarna doorreed. Hij belde de politie die een onderzoek zal instellen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie