Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 15-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 15-08-2001
Mediaberichten 15 augustus (17.30 uur)

AFFERDEN Dodelijk slachtoffer steekpartij (4)

AFFERDEN Woensdagmiddag is sectie verricht op het lichaam van het slachtoffer van de dodelijke steekpartij, de 49-jarige man uit het Duitse Kleef, om de doodsoorzaak vast te stellen. Uit de sectie is gebleken dat het slachtoffer is doodgebloed door een steekwond die hij tijdens het handgemeen heeft opgelopen. De bevindingen van de sectie worden meegenomen in het verdere onderzoek van het incident.

KONINGSBOSCH Gestolen vrachtwagen aangetroffen

KONINGSBOSCH De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een vrachtwagen aangetroffen, die eerder die nacht was gestolen vanaf een parkeerplaats aan het Koningsplein. De eigenaar van het voertuig, een 52-jarige inwoner van Koningsbosch, zag de diefstal en waarschuwde de politie. Diverse patrouilles werden gewaarschuwd, alsmede patrouilles van aangrenzende regios. In Susteren werd de gestolen vrachtwagen door politieagenten van Limburg-Zuid aangetroffen. Het voertuig zal na onderzoek worden teruggegeven aan de eigenaar.

MEIJEL 13 snelheidsovertreders bekeurd

MEIJEL De politie heeft woensdag bij controles met de lasergun op diverse lokaties in Meijel 13 snelheidsovertreders bekeurd. De controles vonden plaats tussen 08.00 uur en 09.00 uur op de Meijelsedijk, tussen 08.30 uur en 09.00 uur en tussen 11.30 uur en 12.00 uur op de Kerkstraat, en 12.00 uur op de Jan Truijenstraat. Met name als gevolg van de afsluiting van de Roggelsebrug, die tenminste 12 weken zal duren, zijn er verschillende omleidingsroutes aangegeven. Deze routes worden door de politie extra gecontroleerd, met name omdat ze door de woonkernen gaan. Daarnaast zullen politiepatrouilles op deze routes streng letten op gesloten verklaringen, eenrichtingsverkeer en inhaalverboden in Meijel, Ospel, Eind en Leveroy.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie