Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schadevergoedingsplicht werkgever voor bestuurder/werknemer

Datum nieuwsfeit: 15-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Schadevergoedingsplicht van de werkgever voor de bestuurder/werknemer Het Verbond heeft een aanbeveling gedaan inzake het omgaan met de dekkingsvraag naar de schadevergoedingsplicht van de werkgever voor de bestuurder/werknemer. Dit naar aanleiding van een door de Hoge Raad op 12 januari 2001 gewezen arrest.

De Hoge Raad heeft met het arrest de volgende criteria van de rechtbank voor deze schadevergoedingsplicht van de werkgever overgenomen: verplichte uitoefening van werkzaamheden (i.c. in werktijd pendelen tussen Didam en Amsterdam), verplichting om (bij toerbeurt) te chaufferen met busje van de werkgever, de financiële gevolgen van (personen-) schade voor de inzittenden (exclusief ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie