Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Installatie stuurgroep Wetsvoorstel Verbetering Poortwachter

Datum nieuwsfeit: 15-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Installatie stuurgroep Wetsvoorstel Verbetering Poortwachter

Het kabinet heeft tijdens de parlementaire behandeling van het Wetsvoorstel Verbetering Poortwachter aangegeven grote waarde te hechten aan de voortzetting van het vruchtbaar gebleken overleg in de werkgroep. Deze uitspraak is gedaan naar aanleiding van het rapport van de werkgroep Protocollering reïntegratieverslag. Daarom wordt door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een stuurgroep ingesteld die bij de verdere uitwerking en implementatie van het wetsvoorstel wordt betrokken.

Tevens zal deze stuurgroep de eerste fase van implementatie van het wetsvoorstel begeleiden en zonodig initiatieven nemen voor aanvulling of bijsturing van dit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie