Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lycos Europe Kiest KPNQwest als Preferred IP-Provider

Datum nieuwsfeit: 16-08-2001
Bron: KPNQwest NV
Zoek soortgelijke berichten
KPNQwest NV

Nieuws

Lycos Europe Kiest KPNQwest als Preferred IP-Provider

Hoofddorp, Nederland, 16 augustus 2001 - KPNQwest, het toonaangevende pan-Europese datacommunicatie- en hostingbedrijf, heeft vandaag bekend gemaakt dat het door Lycos Europe, de leidende Europese Internetbestemming, is gekozen als preferred provider voor IP-Transit en managed broadband capaciteit over heel Europa. Op basis van deze overeenkomst voor 3 jaar en met een waarde van vele miljoenen Euro's, zal KPNQwest aan Lycos Europe een gecombineerde bandbreedte en IP-Transit dienstverlening leveren in Zweden, Duitsland en Frankrijk, ondersteund door een netwerk van hoge-capaciteitsverbindingen die strategisch met Internet Exchanges over heel Europa zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie