Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goedgekeurd bestemmingsplan ter inzage in Ede

Datum nieuwsfeit: 16-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Goedgekeurd bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 16 augustus 2001 t/m 26 september 2001 het onderstaande goedgekeurde bestemmingsplan ter inzage ligt:

Bestemmingsplan Halderbrink 'omgeving Morgenster' te Bennekom

Dit plan voorziet in de mogelijkheid vier seniorenwoningen en een woon-kantoor-combinatie te realiseren aan de Morgenster te Bennekom. De woningen zijn bestemd voor de doelgroep sociale huur. De entree van de woon-kantoor-combinatie is georiënteerd op de Van Balverenweg.

Op 28 juni 2001 hebben Gedeputeerde Staten van Gelderland dit bestemmingsplan goedgekeurd. Er zijn geen bedenkingen bij Gedeputeerde Staten ingediend.

Dit goedgekeurde bestemmingsplan alsmede het goedkeuringsbesluit ligt ter visie bij het informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Een beroepschrift kan worden gezonden aan de Raad van State indien:
* tijdig bij Gedeputeerde Staten een bedenking kenbaar is gemaakt.
* overtuigend aangetoond kan worden dat men redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet binnen de beroepstermijn worden gestuurd naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De beroepstermijn begint op 16 augustus 2001 en eindigt op 26 september 2001.

Na deze termijn van zes weken wordt het goedkeuringsbesluit onherroepelijk, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.Ede, 15 augustus 2001 terug naar het overzicht

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie