Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sybase introduceert eenvoudige e-Portal oplossing

Datum nieuwsfeit: 16-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Sybase introduceert eenvoudig te implementeren e-Portal oplossing: Enterprise Portal - Express Edition 2.0

Maarssen, 16 augustus 2001 - Met Enterprise Portal (EP) - Express Edition 2.0, introduceert Sybase een snel en eenvoudig te implementeren oplossing voor het opzetten van complexe afdeling- of bedrijfportals. Het biedt de mogelijkheid om een gepersonifieerde interface naar verschillende applicaties en informatiebronnen aan te bieden, vanuit een enkelvoudige log-in beveiliging. EP - Express Edition 2.0 maakt onderdeel uit van Sybase's Enterprise Portal productlijn. Met dit nieuwe product speelt Sybase in op klantbehoeften aan een zo eenvoudig mogelijk te implementeren, beveiligde portal presentatielaag, met ruimte voor toekomstige functionaliteituitbreiding.

De voordelen van Sybase's Enterprise Portal - Express Edition zijn als volgt samen te vatten:

* Productiviteitstoename dankzij een gepersonifieerde, vertrouwde interface en enkelvoudige log-in beveiliging tot alle applicaties en informatiebronnen


* Gestructureerd beheer van zowel bedrijfsinformatie als -applicaties ('content management')


* Doorgroeimogelijkheid binnen Sybase Enterprise Portal productlijn om in te kunnen spelen op toenemende behoeften in de toekomst


* Bewezen portal oplossingen die Sybase in een marktleidende positie hebben gebracht volgens Gartner's 2H01 Horizontal Portal Products Magic Quadrant (23 juli 2001)

Sybase EP - Express Edition 2.0 biedt bedrijven een snel implementeerbare oplossing voor de dagelijkse uitdaging om bedrijfskritische informatie te verzamelen, te personifiëren en zo te managen dat kenniswerkers efficiënter hun werk kunnen verrichten. Het programma biedt een uitgebreide en intuïtief te gebruiken presentatielaag voor het navigeren, managen en personifiëren van informatie plus applicaties. "Statische en ongeorganiseerde intranets voldoen niet meer aan de applicatie- en informatietoegang behoeften van kenniswerkers", zegt Brian McDonough, Research Manager Knowledge Management en Intranet Strategies bij IDC. "Portal oplossingen als Sybase EP ? Express Edition 2.0 spelen met hun navigatiefuncties, informatiemanagement en personifieermogelijkheden veel beter in op de gebruikersbehoeften. Ze voorkomen productiviteitsverlies door veelvuldig 'inloggen' om meerdere applicaties te kunnen gebruiken en het moeten leren van verschillende interfaces.

Tot de belangrijkste functies van Sybase EP - Express Edition 2.0 behoren voor-gedefinieerde 'portlets' voor het aanvoeren plus zoeken van informatie, categoriseren, personifiëren en een complete beveiliging op basis van LDAP en enkelvoudige login. Omdat Sybase EP ? Express Edition 2.0 op een schaalbare architectuur is gebouwd, biedt het voldoende uitbreidingsmogelijkheden voor nieuwe portaldiensten naarmate de behoeften toenemen of wijzigen. Het inbegrepen Java® 2 Platform, de Enterprise Edition (J2EE®) compatibel applicatieserver, lightweight directory access protocol (LDAP) en het inbegrepen beveiligingsraamwerk bieden uitgebreide integratiemogelijkheden met bestaande infrastructuren. Sybase's EP- Express Edition architectuur ondersteunt tevens integratie met EAI-systemen.

Sybase
Sybase ontwikkelt hoogwaardige software-oplossingen die gebruikers op ieder moment en overal ter wereld toegang geven tot alle relevante bedrijfsinformatie. E-Business speelt in de oplossingen een essentiële rol. Met het toonaangevende Sybase Enterprise Portal, de oplossingen voor mobiele en draadloze toepasssingen en de oplossingen voor verschillende verticale markten, behoort Sybase tot de grootste onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld.

Voor meer informatie:
Sybase Nederland B.V., Jeannette Bakker, marketing manager, telefoon: 0346-558409
of Presscom PR & Marketing B.V., telefoon 030-6051415, e-mail: (L.T.vrugt@inter.NL.net)

Meer informatie over Sybase is ook te vinden op het Web: www.sybase.nl of www.sybase.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie