Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 16-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 16-08-2001
Politiebericht district Den Bosch

AANRIJDING MET LETSEL (Rosmalen)

Donderdagmorgen vond er op de kruising van wegen Empelsehoefweg-Tweede Hoefsteeg Grintweg in Rosmalen een aanrijding plaats tussen twee personenautos. Een 48-jarige automobilist uit Oss verleende, rij-dende over de Twee Hoefsteeg, geen vrije doorgang aan een voor hem van rechts komende 35-jarige automobilist uit Lith. De bestuurder uit Lith is overgebracht naar het ziekenhuis en is ter observatie opgenomen. De Ossenaar liep geen letsel op. Beide autos zijn tengevolge van de aanrijding zo zwaar beschadigd dat de kentekenbewijzen door de politie zijn ingenomen.

AUTODIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

In de nacht van woensdag op donderdag is vanaf de Rietveldenweg in s-Hertogenbosch een grijze personenauto, merk Fiat Multipla voorzien van het kenteken XN-FZ-22 gestolen.

BRANDSTICHTING (s-Hertogenbosch)

Aan de Vechtstraat in s-Hertogenbosch heeft een onbekende vanmorgen de poort van de achtertuin in brand gestoken. De bewoner heeft her vuur zelf kunnen doven.

VERDACHTE VAN WONINGINBRAKEN (Rosmalen)

Donderdagmorgen kon door de politie een 23-jarige Rosmalenaar worden aangehouden, kort nadat hij op heterdaad was betrapt bij een poging in te breken in een woning aan de Brabanthoeven in zijn woonplaats. De verdachte wist aanvankelijk te ontkomen maar kon, na een kortdurende speurtocht, in de Dr. Poelsstraat in s-Hertogenbosch worden aangehou-den. De man bleek al langer gezocht te worden voor soortgelijke feiten. Zijn aanhouding was al in april van dit jaar al gelast door de officier van justitie. Hij kon al die tijd niet worden getraceerd. De man is inmiddels in verzekering gesteld.


---- DRONKENSCHAP (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is een 23-jarige in behoorlijk dronken toestand op de Stationspassarelle in s-Hertogenbosch aangetroffen Bosschenaar aange-houden en ter ontnuchtering ingesloten. Er wordt proces-verbaal opgemaakt terzake openbare dronkenschap.

AANRIJDING MET LETSEL (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond vond er op de Oude Engelenseweg in s-Hertogenbosch een verkeersongeval plaats tussen een 29-jarige automobiliste en een 59-jarige bromfietser, beiden wonende in s-Hertogenbosch. De automobiliste reed bij het optrekken achterop de bromfietser, die hierdoor zodanig gewond raakte dat hij moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.

ZAKKENROLLERIJ (s-Hertogenbosch)

Een 50-jarige vrouw uit Nijmegen is woensdagmiddag slachtoffer gewor-den van zakkenrollerij. In een onbewaakt moment is op de Markt in s-Hertogenbosch haar portemonnee met onder meer een bedrag van f. 250,00 en een bankpas uit haar schoudertas gestolen.

GESTOLEN AUTO IN BRAND (Drunen)

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Torenstraat in Drunen Een brandende personenauto aangetroffen. De auto brandde geheel uit en bleek op 13 augustus in Spijkenisse te zijn gestolen.

BEDRIJFSINBRAAK (Hintham)

In de nacht van woensdag op zonderdag is er ingebroken in een bedrijf aan Hintham in Hintham. Uit een kantoorruimte is een tasje met enkele honderden guldens wisselgeld weggenomen. De daders dachten in de kluis meer waardevolle spullen aan te treffen. Nadat die was opengebro-ken kwamen zij tot de ontdekking dat de kluis geheel leeg was.

ALCOHOL IN HET VERKEER (Rosmalen)

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Molenstraat in zijn woonplaats Rosmalen een 28-jarige automobilist bekeurd omdat hij iets te diep in het glaasje had gekeken. De man kreeg een geldboete van f. 410,00.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie