Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersomleiding tijdens Vuurwerkfestival Scheveningen

Datum nieuwsfeit: 16-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: HTM
Zoek soortgelijke berichten
HTM


Omleidingen tram en bus tijdens Internationale Vuurwerkfestival in Scheveningen

17-08-2001

Van donderdag 16 t/m zondag 19 augustus 2001 wordt in Scheveningen het Internationale Vuurwerkfestival 2001 gehouden.
Om het openbaar vervoer zo goed mogelijk doorgang te verlenen, wordt de Badhuisweg afgesloten voor particulier verkeer en ingesteld als vrije-baan voor hulpdiensten en openbaar vervoer. Hierdoor ontstaan routewijzigingen voor buslijnen 14, 22 en 23. Verder vertrekken de laatste bus 14, 22 en 23 en tram 1a, 8, 11 en 17 omstreeks 03.00 uur vanaf het Noorderstrand.

Buslijn 14 (na 20.00 uur)
Richting Noorderstrand:
Eisenhouwerlaan rechtdoor Eisenhouwerlaan linksaf Johan de Wittlaan Prof. Teldersweg rechtsaf Ver Huellweg linksaf Dr. aletta jacobsweg onder viaduct door Plesmanweg, Badhuisweg rechtsaf Gevers Deynootweg, Noorderstrand.

Richting Berestein:
In tegenovergestelde richting vervolgens eigen route. Er rijdt een pendelbus op de route die niet door bus 14 wordt gereden.

Buslijn 22 (na 20.00 uur)
Richting Noorderstrand:
Plesmanweg, Badhuisweg, rechtsaf Gevers Deynootweg, Noorderstrand.

Richting Centraal Station:
In tegenovergestelde richting vervolgens eigen route. Er rijdt een pendelbus op de route die niet door bus 22 wordt gereden.

Buslijn 23 (na 20.00 uur)
Richting Duindorp:
Van Alkemadelaan linksaf Ruychrocklaan linksaf Oostduinlaan rechtsaf Carel van Bylandtlaan over de brug rechtsaf Koninginnegracht bij Madurodam Plesmanweg, Badhuisweg rehtsaf Gevers Deynootweg Noorderstrand (Eindpunt)

Richting Kijkduin in tegenovergestelde richting vervolgens eigen route.

Nachtbus 1: Scheveningen - Buienhof
Noorderstrand, Gevers Deynootweg linksaf Badhuisweg ter hoogte van de koffietent rechtsaf Nieuwe Parklaan, Cremerweg, Ver Huellweg rechtsaf Prof. Telderweg, Johan de Wittlaan Rechtsaf Eisenhouwerlaan rechtsaf Prins Mauritslaan linksaf Frederik Hendriklaan, Frederik Henrikplein, Aert van der Goesstraat linksaf Cornelis de Wittlaan rechtsaf Stadhouderslaan en vervolgens eigen route.
De bur rijdt niet voer de Jurriaan Kokstraat, Hoge Prins Willemstraat en Duinstraat.
Wanneer de drukte het toelaat wordt de normale route weer hersteld.

Nachtbus 1: Buitenhof -Scheveningen rijdt zijn eigen route.

Extra inzet personeel:
Tussen 20.00 en 22.00 uur is extra personeel van HTM aanwezig op de haltes CS en HS om vervoerbewijzen af te stempelen en kaartverkoop te verzorgen. Van 22.30 tot 1.30 gebeurt dit op de haltes Kurhaus en Gevers Deynootplein.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie