Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant-Zuid-Oost 3e persbericht

Datum nieuwsfeit: 17-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven 17-08-2001
3e Persbericht 17 augustus 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Tasjesroof
Vrijdagmiddag rond 17.30 uur is op de Gerretsonlaan een 76-jarige vrouw uit Eindhoven van haar tas beroofd. De vrouw kwam uit een winkel en liep naar haar auto. Een man op een fiets griste de tas uit haar handen en ging er vandoor. Een getuige achtervolgde de man nog even maar raakte hem ter hoogte van de Huizingalaan uit het oog. In de tas zat de portemonnee van het slachtoffer met een nog onbekend geldbedrag.

Wintelre: Afvalstoffen XTC laboratorium in bos gedumpt Vrijdagavond zijn in een bosgebied aan de Oostelbeersedijk in Wintelre negen vaten met afvalstoffen van vermoedelijk een synthetisch drugs laboratorium gevonden. Het betrof vaten met een inhoud van 200 liter. Twee vaten waren leeggeschud en de vloeistof was in de grond getrokken. Een gespecialiseerd afvalverwerkingsbedrijf ruimt de vaten op en graaft het betreffende stuk grond ( ongeveer 2 bij 6 meter) af. De plaats waar het afval gedumpt werd is een
grondwaterbeschermingsgebied. Wandelaars vonden de negen vaten rond 19.30 uur in het bos en waarschuwden de politie.

Valkenswaard: Inbraak woning
Vrijdagmiddag tussen 13.00 en 17.30 uur is ingebroken in een woning aan de Zeelberg in Valkenswaard. De daders zijn via een luifel naar de eerste verdieping geklommen en daar werd een raam opengebroken. Binnen werden laden en kasten doorzocht maar de dieven vonden niets van hun gading. Ze zijn zonder buit vertrokken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie