Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Positief gesprek B&W Hilversum en NS

Datum nieuwsfeit: 17-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Persberichten Week 33 (13 - 19 augustus 2001)
Positief gesprek b en w en NS
Burgemeester en wethouders van Hilversum hebben op dinsdagmorgen 14 augustus een gesprek gehad met vertegenwoordigers van de Nederlandse Spoorwegen. Het college had in een brief om het gesprek gevraagd, vanwege de voorgestelde wijzigingen in de dienstregeling van NS.

College en NS betitelen het gesprek als ´positief´. NS heeft duidelijk notie genomen van het belang van goed openbaar vervoer voor de oplossing van de bereikbaarheidsproblematiek van Hilversum. NS zal dan ook specifiek aandacht besteden aan de Hilversumse situatie.

Overigens bleek uit het gesprek dat de voorgestelde wijziging uitsluitend de zaterdagen betreft. Bij grote evenementen is NS bereid tot extra inzet

Ook is afgesproken dat tussen NS en Hilversum een structurele dialoog op directieniveau wordt uitgebouwd over de bereikbaarheidsproblematiek van Hilversum, inclusief de status van intercity station.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie