Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Defensie bij Small Sail Festival in Vlissingen

Datum nieuwsfeit: 17-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Defensie

Lynx helikopter

Defensie bij Small Sail Festival in Vlissingen

16-08-2001

De Koninklijke Marine is van vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus te zien tijdens het Small Sail Festival in Vlissingen. Het festival, dat dit jaar voor de vierde keer wordt gehouden, toont het historische en maritieme karakter van Vlissingen en omgeving door middel van tentoonstellingen, rondleidingen in maritieme bedrijven, culturele manifestaties, optredens en deelname van moderne en historische zeil- en motorschepen.

Een Westland Lynx helikopter van de marine laat het publiek op zondag een static show, een paradropping en een reddingsdemonstratie zien. Tevens geeft een Lockheed P-3C Orion maritiem patrouillevliegtuig tijdens het festival een vliegdemonstratie. Een kustsleepboot van de Linge-klasse, Hunze, is op vrijdag en zaterdag open voor bezichtiging en neemt deel aan de vlootschouw. De Koninklijke Marine is op alle dagen van het Small Sail Festival aanwezig met een promotiebus en de roadshow van het Korps Mariniers. Tevens is de Koninklijke Landmacht bij het festival met wervingsactiviteiten aanwezig. Het Small Sail Festival Vlissingen vindt plaats in de Binnenhaven, de Piet Heinkade, het Stationsplein, het Sluizencomplex en de Oranjedijk. (Foto: CAVDKM)

Klik hier voor de internetsite van het Small Sail Festival Vlissingen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie