Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afwerking rotonde Vosdonk-Vossendaal-Parklaan Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 17-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Afwerking van de rotonde Vosdonk-Vossendaal-Parklaan

Vooralsnog kan alleen het gemotoriseerde noord-zuid verkeer gebruik maken van de rotonde Vosdonk-Vossendaal-Parklaan. Het is nog niet mogelijk om vanaf de rotonde de Parklaan op te rijden. Ook de Nijverheidsweg (oost en west) en de Parallelweg zijn nog afgesloten voor alle verkeer. Ook het langzaam verkeer kan nog geen gebruik maken van de rotonde.
is.

Momenteel wordt de rotonde afgewerkt. De afrondende werkzaamheden betreffen onder andere de aanleg van fietspaden langs de rotonde en langs de straat Vosdonk tussen de rotonde en Mon Plaisir/Nieuwe Donk. De aanleg van de fietspaden duurt naar verwachting tot half september. Er is bovendien begonnen met de aanleg van de Parklaan tussen de rotonde Vosdonk-Vossendaal en de rotonde Grauwe Polder-Heistraat. Verwacht wordt dat dit werk rond 1 november aanstaande gereed

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie