Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

80-jarige Vlijmense trapt niet in Eurosmoes

Datum nieuwsfeit: 17-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 17-08-2001
Politiebericht district Den Bosch

GETUIGENOPROEP

Mensen die getuige zijn geweest van het ongeval op woensdagavond 15 augustus waarbij een 52-jarige fietser uit Drunen om het leven kwam, worden verzocht de politie te bellen. Het ongeval gebeurde die avond op de Tuinbouwweg in Haarsteeg. Het slachtoffer fietste naast zijn echtgenote over de weg in de richting van de Abt van Engelenlaan, toen hij van achteren werd aangereden. De precieze oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk, vandaar dat er nog meer getuigen worden gevraagd. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

EUROSMOES

Gisteren is een 80-jarige Vlijmense bijna het slachtoffer geworden van een eurosmoes. Een onbekende man vervoegde zich aan haar deur met de mededeling dat hij van de PTT was en dat er iets mis was met het euro-proof maken van haar pasje. Hij probeerde haar het bankpasje en pincode te ontfutselen, maar de bejaarde Vlijmense was zo alert om daar niet in te trappen. De politie waarschuwt mensen om onbekenden die zich aan de deur of telefonisch melden en zeggen dat ze van de bank zijn nooit of te nimmer pasjes en/of pincodes te geven of te vertellen, ook niet als ze zeggen dat het te maken heeft met de komst van de euro.

INBRAAK WINKELCENTRUM

In de Lokerenpassage is vannacht ingebroken. Er was een ruit vernield om binnen te ko-men. In de passage werden ruiten vernield van een brillenzaak en een dierenspeciaal-zaak. In de brillenzaak verdween een bedrag van enkele honderden guldens uit de kassa, in de dierenwinkel werd ook de kassa geleegd, het geldbedrag is nog onbekend.

BRAND

In een huis aan de Adelheidstraat was vannacht brand, die vermoedelijk is aangestoken. De bewoner was niet thuis, het rolluik was verbroken. In de woonkamer woedde een korte brand, de een flinke schade teweegbracht. In de Rijnstraat is vannacht een gestolen auto uitgebrand.

VANDALEN

Vannacht heeft de politie in de Stationstunnel twee mannen betrapt op het stelen van een fietsenrek. Het duo fietste door de tunnel met het rek tussen zich in. Onder begeleiding heeft het duo, 24 en 25 jaar oud, het rek weer terug moeten brengen naar het cafe aan de Onderwijsboulevard, waar het rek thuishoort.

WINKELDIEFSTAL

In een bouwmarkt aan de Vogelstraat is donderdagavond een 33-jarige man uit Den Bosch betrapt op het stelen van twee carkits. De man is aangehouden en kreeg een win-kelontzegging voor 1 jaar, alsmede een dagvaarding.

RIJDEN ONDER INVLOED

Op de Mgr. Diepenstraat is donderdagavond een 46-jarige man uit Den Boch betrapt op het rijden onder invloed. De man reed zonder licht, toen hij de politie zag deed hij het aan en ging zachtjes rijden. Omdat de man niet vrijwillig mee wilde naar het bureau, werd hij aangehouden. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

INBRAAK WONING

In een huis aan het Zilverpark is vannacht ingebroken. De achterdeur was geforceerd, uit huis verdween een laptopcomputer, fototoestel, verrekijker en geld. Vannacht heeft men in het raamkozijn van een huis aan de Mr. van Boemelllaan een gaatje geboord, waarna men binnen is geweest. Uit huis verdwenen onder andere waar-depapieren, geld, pasjes, een videocamera en een GSM. In een huis aan het Zilverpark probeerde men vannacht op dezelde wijze (via de voorzijde!) binnen te komen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie