Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kunstworkshops in de zomertuin van de Keukenhof

Datum nieuwsfeit: 17-08-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


P E R S B E R I CH T 16 augustus 2001

Kunstworkshops op Zomerhof in Lisse

Op Zomerhof de zomertuin van Keukenhof in Lisse worden in de weekenden bijzondere workshops georganiseerd; zeepsteen, keramiek en glas bewerken en een workshop bloemschikken. De workshops staan onder leiding van de kunstenaars Peter Bes, Elisabeth Copijn en Ton Hoe Lau. De workshops Bloemschikken staan onder leiding van Els Haseberg en Bep Korse.

Kunstworkshops voelen zich thuis op Zomerhof en passen in het kunstthema van deze zomertuin. Maar liefst 175 werken van 23 verschillende kunstenaars vormen samen een kunstroute op het park. Door twee van deze kunstenaars worden keramiek- en glasworkshops gegeven. Zeepsteen snijden en sculpturen maken van deze zachte marmersoort, een tegel van keramiek maken en lepeltjes en bloemen van glas bewerken.

Bij mooi weer zijn de workshops in de openlucht rond de waterpartij bij ingang Narcis. Bij minder mooi weer vinden de workshops binnen plaats. Elk weekend, op zaterdag en zondag t/m 16 september, van 11.00 tot 15.00 uur kunnen bezoekers van het park deelnemen.

18, 19, 25 augustus, 2, 9 en 16 september: Zeepsteen bewerken en bloemschikken: 26 augustus, 1, 8 en 15 september: Keramiek, glas en bloemschikken. Reserveren is niet nodig.

Voor deelname aan de workshops wordt een geringe vergoeding gevraagd:

 
Zeepsteen bewerken         HFL 10,-          ca. 1½ uur 
Keramiek                10,-          ca. 1½ uur 
Bloemschikken              7.50,-         ca. 1½ uur 
Glas                   5.00,- korte workshop, ca. 15 min. 

Voor meer informatie:
Bloemententoonstelling Keukenhof cv, Afd. marketing & public-relations.Tel; 0252-465505 Fax: 0252-465565. www.keukenhof.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie