Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start campagne inleveren klein Wit- en Bruingoed Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 17-08-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

'Gun klein elektrisch afval een tweede leven!'

Onder dit motto startte onlangs een publiciteitscampagne ter bevoordering van het inleveren van klein Wit- en Bruingoed. Met klein Wit- en Bruingoed wordt bedoeld kleine elektrische apparaten in huis zoals een koffiezetapparaat, waterkoker, friteuze, mixer, broodrooster, scheerapparaat, strijkijzer, stofzuiger, naaimachine. Maar ook een föhn, elektrische tandenborstel, walkman, gettoblaster, boormachine, elektrische grasmaaimachine, elektrische muziekinstrumenten en een ventilator. Oude elektrische apparaten horen niet in de vuilnisbak. Als u ze apart inlevert worden veel bruikbare materialen zoals ijzer, koper en glas, opnieuw gebruikt. Zo voorkomen we samen een enorme afvalberg en blijft het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie