Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deel hal veilcentrum Bleiswijk ingestort

Datum nieuwsfeit: 18-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Bloemenveiling Holland
Zoek soortgelijke berichten
Bloemenveiling Holland

Deel hal veilcentrum Bleiswijk ingestort

Bleiswijk - Op zaterdagavond (18 augustus) is een deel van het dak van één van de aanvoerhallen van veilcentrum Bleiswijk ingestort. De schade wordt voorlopig geschat op een miljoen gulden. De herstelwerkzaamheden nemen zes weken in beslag. Het klokproces kon zonder vertraging doorgang vinden op maandagochtend. De distributie ondervond wel enige vertraging.

Als gevolg van de extreme weersomstandigheden op zaterdagavond, waaronder hevige windstoten, zware regenval en onweersbuien is een deel van het dak van hal C, de aanvoerhal potplanten, ingestort. Hierdoor dreigde ook belangrijke infrastructuur van dataverkeer verstoord te raken. Deze schade bleek gelukkig zeer beperkt na testsessies afgelopen zondag, waardoor de verkoop via de klok op maandag gewoon kon plaatshebben.
De beschadigde hal blijft deels afgesloten de komende periode. In het grootste gedeelte kan veilig worden gewerkt. Gedurende de periode waarin herstelwerkzaamheden plaatshebben, wordt het logistieke proces gewaarborgd door het instellen van een aantal noodmaatregelen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie