Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht, 13.05 uur

Datum nieuwsfeit: 18-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-08-2001

Politieberichten district Binnensticht, 13.05 uur
Vrouw valt van paard

AUSTERLITZ Gisteravond omstreeks half negen viel een 49-jarige vrouw uit Doorn van haar paard.

De vrouw was met een groep ruiters gaan paardrijden in het bos tussen de Traayweg en Zeisterweg. Een aantal paarden werden op een gegeven moment onrustig, waarna het paard van de betreffende vrouw op hol sloeg. Hierbij kwam de vrouw te vallen en raakte zij buiten bewustzijn. Zij is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Diakonessenziekenhuis in Zeist. Het is niet bekend hoe het met haar gaat.

Hennepplantage bij toeval aangetroffen

BILTHOVEN Rond half een zaterdagmorgen kreeg de politie de melding dat een man voor veel overlast zorgde vanuit zijn woning aan de Weegschaal. Daar aangekomen zag de politie dat buurtbewoners de straat op waren gegaan. Zij wezen de politie waar ze moest zijn. De agenten zagen een man, 32-jaar uit Bilthoven, die vanaf zijn balkon veel lawaai maakte. Hij schreeuwde luid en gooide spullen naar beneden.

Na een bemiddelend gesprek beloofde de man zich rustig te houden. Maar de agenten waren nog niet weg of de bewoners vertelden dat de man weer bezig was. Hierop zijn de agenten nogmaals een gesprek aangegaan. Ditmaal zijn zij ook met toestemming van de man in de woning gekomen. Hierop troffen zij in een kamer een hennepplantage aan. Er groeiden ongeveer 180 planten in de kamer. Het betrof een volledig ingerichte plantage. Alle spullen zijn in beslag genomen voor vernietiging. De man is voor verhoor meegenomen en ingesloten op het bureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie