Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Havenwethouder en burgemeester Rotterdam naar VS

Datum nieuwsfeit: 19-08-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Havenwethouder en burgemeester naar VS

(24-7) Wethouder Peter van Dijk (Haven & Economische Zaken) brengt van 19 tot en met 24 augustus werkbezoeken aan verschillende havens in Canada en de Verenigde Staten. Tijdens zijn reis oriënteert hij zich op de problematiek van de havens aan de oostkust, op de relatie tussen havens en stedelijke ontwikkelingen en op economische ontwikkelingen. Hij zal een bezoek brengen aan Montréal, Baltimore en New York.

Burgemeester Ivo Opstelten zal op 23 en 24 augustus een werkbezoek brengen aan New York waar hij enkele politiek-bestuurlijke gesprekken en bezoeken heeft op het gebied van veiligheid en in de sociaal-culturele context. Burgemeester Opstelten is tevens gastheer voor de Business Lunch op Ellis Island waar wethouder Van Dijk ook aanwezig is. Zij zullen tevens de tentoonstelling "Rotterdam Moves" bezoeken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie